Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 3 з 4 FirstПершы 1234 АпошніLast
Вынікі 21 да 30 з 32

Тэма: Дадатковы выпуск разбору langtitle

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад moman View Post
    Nevermind, знайшоў яшчэ адзін: пераклад назвы PM не аналізуюцца ў загалоўках старонак на private.php

Выпраўленая шляхам дадання убудоў на private_complete:

PHP Code:
    if (strpos($pagetitle'[/langtitle]')) {
    require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
    $pagetitle vbet_parseTitle($pagetitle);

Я сапраўды не магу прайграць гэтую праблему на нашым серверы. Я падазраю, што Вы не ўсталявалі належным чынам ад vbet 3.3.3 - калі ласка, праверце яго. Мы былі шмат разоў пытанне, што нашы кліенты толькі што Загрузіў новыя файлы і забыўся імпартаваць новы прадукт-файл ці наадварот. Ты не праверана Выкананне функцый vbet_global_complete існуюць у апісаных месца? (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3137)

Таксама мы праводзім наш форум зараз vBET 3.3.4 бэта-версія, таму ён можа быць тое, што памылка існуе ў 3.3.3 і мы ўжо ўсталяваў яе (не памятаю што). Тым не менш, калі ласка, пераканайцеся, што ваш фактычнай ўстаноўкі ў парадку - лепш за ўсё зрабіць абнаўленне 3.3.3 зноў.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 15-06-10 у 00:00.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад moman View Post
    І яшчэ:

Я не мог знайсці спосаб выправіць гэта з дапамогай убудоў. Замест гэтага, я дадаў гэты код у usercp.php:

PHP Code:
    if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(
    DIR'/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} 
    Непасрэдна пад
    PHP Code:

$reputation
    ['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']); 
    Калі гэтая старонка выкарыстоўвае global_complete крук тады яна павінна быць апрацавана ў vbet 3.3.3 - гл Папярэдні адказ аб гэтым. Калі global_complete не выкарыстоўваецца - нешта такое змяненне файла будзе неабходна ці вы можаце дадаць яго ў некаторых крук, калі існуюць якія-то на гэтай старонцы.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Маё дасье на прадукцыю, і ўсё PHP файлы адлюстроўваюцца як v3.3.3, так як яны павінны быць. Тым не менш, я змяніў шмат файлаў і ёсць даволі шмат убудоў ўсталяваная на маім форуме, так што гэта даволі верагодна, што могуць быць канфлікты.

Я заўважыў, што час выканання на global_complete кручок 1000. Ці не павінны гэта быць вышэй, каб пазбегнуць канфліктаў з іншымі ўбудовамі?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Я пацвердзіў наяўнасць глабальнай функцыі сінтаксічнага аналізу. Я вельмі старанна абноўлены да 3.3.3, так што я сумняваюся, што змесціва файла можа быць праблема. Тым не менш, я не бачу ніякіх далейшых памылак, так што я думаю, што я добры для часовага быцця.

Я таксама шчаслівы сказаць, што прадукцыйнасць vBET хіта на маім серверы можна занядбаць, так што я, магчыма, не які прайшоў мадэрнізацыю 3.3.3 ў сувязі з вялікай колькасцю налад, / рабочых фіксуе Я ажыццяўляцца на маю ўласную. З 800 онлайн, у мяне быў сервер загружае ніжэй 1,00, а з 1200 у Інтэрнэце, яны складалі каля 3,00. Нядрэнна для двайны шаснаццатковай-ядзерны сервер Xeon, я думаю!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я думаю, таксама!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я выявіў, што мы сапраўды была памылка там. Глабальны аналіз langtitle быў ўсярэдзіне непатрэбных умовай, каб яна не заўсёды была ацэнена. Гэта ўжо выпраўленыя і будуць уключаны ў наступны выпуск.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Не маглі б вы пасля хуткага рашэнні для гэтага? Я не магу абнаўленне да 3.3.4 прама цяпер

Я мяркую, што непатрэбныя ўмова ніжэй:
    PHP Code:
    function vbet_parseTitleGlobally(&$title$removeNotTranslateSection false) {

if (
    $_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& 
    strpos($title'[langtitle=')) {

return 
    vbet_parseTitleMultiple($title$removeNotTranslateSection);

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Што трымаць вас з абнаўленнем?

Я буду шукаць у нашых SVN, каб праверыць, якія змены былі зроблены, каб вырашыць гэтае пытанне, але ўсё ж - Вам трэба будзе апошні рэліз першага, каб мець магчымасць зроблена хутка выправіць, калі мы яе апублікаваць.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Я зрабіў некалькі змен у код з цягам часу, і я забыўся, дзе і чаму. Я не хачу, каб ламаць рэчы, якія ўжо працуюць!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы не нясем адказнасці за змены зыходных кодаў нашых кліентаў - мы проста не ў стане зрабіць гэта. Калі вашы змены былі па нашых хуткіх рашэнняў, то вы можаце быць спакойныя - тыя будуць уключаны ў наступны рэліз так што ўсё будзе добра. Калі вы зрабілі некаторыя іншыя змены кода, то мы раім, каб напісаць які-небудзь дакумент, які правядзе вас аб вашай асабістай дадатковыя крокі пры абнаўленні - у адваротным выпадку вы будзеце заставацца са старой версіяй vBET, таму што вы не ведалі пра тое, што і тое, што для вас змянілася.

Калі ласка, звярніце ўвагу, што я знайшоў тое, што змены неабходныя, каб вырашыць гэтую праблему, але я не магу апублікаваць QUIK выправіць на форуме (таму што яна ўключае ў сябе зламанай BBCode усярэдзіне). Так pelase спытаць аб гэтым па электроннай пошце (contact@vbenterprisetranslator.com), і я пашлю яго да вас туды.

Стар. 3 з 4 FirstПершы 1234 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •