Перанесена ў профіль памылак. Мы праверым яго і даць хуткае рашэнне, калі яно будзе лёгка апісаць
Я проста спрабаваў прайграць праблему. Беспаспяхова. Я зрабіў новы запіс у блогу, але не ўхваляў яго проста зайдзіце на папярэдні прагляд. На папярэдні прагляд было opaqued з Ланг-кодаў, што чакаецца. Калі я ўсталяваў папярэдні прагляд яшчэ раз гэта было проста выдатна на гэта павінна быць. Можа быць, я спрабую прайграць яго ў той бок, ці не зразумеў пытання. Я думаў, што пытанне аб даданні BBCode мову, калі ён ужо дададзены. Але я не бачу такога паводзінаў.
Звярніце ўвагу, што калі вы пішаце паведамленне і хочаце, каб праглядзець яго будзе opaqued Лан-кодаў у адпаведнасці з абранай стратэгіяй вызначэння мовы. Гэта, як мяркуюць, каб працаваць. І калі вы не выдаліце яго і паглядзець, папярэдні прагляд яшчэ раз, то яна зноў выявіць мову і дадаць мову BBCode. Гэта так і павінна быць. Таму што папярэдні прагляд ж, што і ўявіць, проста withour захаваць яго ў базу дадзеных. Такім гадоў павінны дакладна бачыць адно і тое ж, якія будуць запісаны ў базу дадзеных, калі вы прадставіць яго.
Калі ласка, скажыце ж праблема існуе, і я правяраў гэта няправільна, ці гэта, як мы яго аўтар?
Любы намёк, як прайграць яго?
Апошні раз рэдагавалася vBET; 10-06-10 у 22:42.
Няма адказу. Так ці інакш - мы знайшлі нешта, што можна было б і гэтае пытанне ў вобласці размяшчэння. Ужо фіксаванай - будуць уключаны ў наступны выпуск. Калі ласка, дайце нам ведаць то апынецца, што гэта быў іншы пытанне - мы зноў адкрыем гэты.