Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: У мяне праблемы жыцця

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    3

Default У мяне праблемы жыцця

Я думаў аб атрыманні аплаты пры ўсталёўцы бясплатнай версіі, але гэта была праблема. Так што я быў адмова ад прыняцця. Не зрабіць любы пераклад. Я думаю, што з vBSEO

"Сінтаксічная памылка: сынтаксычная памылка, нечаканы T_STRING у / галоўная / XXX / дамены / xxx.net / public_html / global.php (834): Eval () б код на лініі 153

"Калі вы ўпэўнены, каб націснуць на правільную спасылку, калі ласка, звярніцеся да адміністратара."

Сцэнар не працуе
    Апошні раз рэдагавалася rosende; 19-05-10 у 02:36.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, дайце мне змесціва з global.php файла прыкладна на радок 834 (некалькі радкоў да і пасля) і кропкі, 834. Я не ведаю, які VB версіі вы выкарыстоўваеце, таму я не магу праверыць гэта сам.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    3

Версія 3,8,5

vbseo 3,5 rc1

дэталі адпраўленыя вечара

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Гаворка ідзе аб генерацыі высновы склеп шаблону. Калі ласка, праверце гэта да гэтага часу існуе на вашым форуме, калі сцягі ставяцца на панэлі навігацыі.

Калі так, то калі ласка, адключыце vBET на імгненне, і праверыць гэта праблема ўсё яшчэ існуе. Калі так, то гэта не мае дачынення да vBET (vBET нічога не робіць, калі адключана).

Калі праблема знікне, калі vBET адключаная, то, калі ласка, падрабязна PM доступ да панэлі адміністратара і FTP - нам прыйдзецца дадаць да часопісаў дакладнае ўтрыманне калантытула шаблон і праверыць, што здарылася там.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    3

добра вечара адпраўленыя.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 20-05-10 у 21:43. Прычына: URL выдалены так як ужо ў PM

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы проста павінны няправільна Htaccess -. Пастаўце адпаведныя правілы vBET ў адпаведным месцы. Падобна да таго, як кіраўніцтва апісвае яго. Тады ўсё будзе працаваць ОК.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •