Я павінен сказаць, што ім вельмі ўражаны тым, што vBET зрабіў для майго форуму.
да майго форуму была даволі папулярнай, аднак пасля ўсталёўкі vBet усё прайшло ад сілы ў сілу
Паляпшэнні:
Змесціва паказальнік па Google = x52 ..
перш, чым я нешта накшталт 12000 URL-адрасоў індэксавацца ў межах Google, цяпер у мяне ёсць больш чым 130000 і працягвае павялічвацца!
Ключавое слова чыну:
У сувязі з павышаным утрыманнем Google падабраў, мой шэрагі існуюць і працягваюць расці.
Трафік / Прыбытак:
Стук эфект ад больш мовах, больш кантэнту, павелічэнне шэрагаў была Awsome ўплыў на маю трафік, які ў сваю чаргу, звярнуў сваю форуму вакол ад зарабляе $ 20 у дзень прыбытак вырасла ў сярэднім каля $ 100, каб нават праз некалькі дзён ўдару $ 200 у дзень даходаў.
Я рэкамендаваў бы гэта для тых, хто сур'ёзна ставіцца да іх форуме, і я, безумоўна, будзе купля дадатковыя ліцэнзіі для ўсталёўкі на маіх іншых форумах.
Мой адзіны мінус для адона з'яўляецца тое, што на вялікім форуме можна нагружаць працэсар, асабліва vbenterprisetranslator_seo.php
Так што, калі, якія могуць быць дадаткова аптымізаваны тады я быў бы шчаслівым чалавекам,
Аднак цэнтральны працэсар, што яно выкарыстоўваецца нязначныя, каб, наколькі гэта будзе стымуляваць ваш форум наперад.