Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Памылка сціску!

Default Памылка сціску!

Я думаю, што ўсё ўсталявана правільна, але калі гэтая опцыя ўключаная, я атрымліваю гэтую памылку на маёй хатняй старонцы:

Памылка Кадоўка змесціва
    Старонка, якую вы спрабуеце праглядзець, не можа быць паказана, паколькі ён выкарыстоўвае няправільны або Непадтрымоўваны форма сціску.
    * Калі ласка, звяжыцеся з уладальнікаў вэб-сайтаў, каб паінфармаваць іх аб гэтай праблеме.

Не маглі б вы, калі ласка, дапамажыце!

Акрамя таго, нават з прадуктам інвалідаў, мая старонка партала на сённяшні дзень проста пустая старонка.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ў вас ёсць праблемы з vBET інвалідаў гэта не vBET віне.
    Калі ласка, звярніце ўвагу, што калі вы ufing vBSEO і інвалідаў vBET на панэль адміністратара, то vBET не адключаны яшчэ - таму што тую ўсё яшчэ перанакіраванне на vBET ў Htaccess і да гэтага часу выкарыстоўваюць vbet функцыі ў 2 змененыя файлы з vBSEO ..

Спачатку мы павінны вызначыць, робіць гэта vBET віне. Калі ласка, пераканайцеся, што vBET Абсалютна dissabled. Калі і так, і пытанне па-ранейшаму адбываецца потым vBET не з'яўляецца прычынай.

Выкарыстоўваеце вы vBSEO? Што такое статус, калі vBET Абсалютна інвалідаў (у панэлі адміністратара + + Htaccess правілы адмяніць змены ў vBSEO)?

Калі цалкам адключаная, так як Вы апісалі вышэй, таксама (я вярнулася на ўсе змены), то ўсё вяртаецца ў норму.
    Ды я выкарыстоўваю VBSEO. Калі я ўключыць гэтую я атрымліваю "сціск" памылка, і мая старонка партала з'яўляецца пустая старонка.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ТАКІМ ЧЫНАМ, - мы пераканаліся, што гэта звязана з vBET. Ваша пытанне не стандартны - так што я хацеў бы спытаць вас аб іншых модов, які вы выкарыстоўваеце. У вас ёсць мод для сціску?

Наступная намёк на пустую старонку - калі ласка, пераканайцеся, што вы ўсталявалі PHP модулі: CURL і Iconv (http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8)

Калі ласка, скажыце вы выкарыстоўвалі пераклад SEO спасылак? Ты дадаць vBET правілы. Htaccess? Калі так - тое, што ваш форум URL? - Не выкарыстоўвае падкаталог ў URL (у гэтым выпадку правілы павінны быць зменены, як апісана ў інструкцыі)?

Калі ласка, зрабіце копіі ўсіх файлаў, якія вы будзеце мяняць у працэсе ўстаноўкі і інтэграцыі, а таксама ўсталёўваць ўвесь прадукт зноў з жабраваннем. Калі ласка, пераканайцеся, што вы парай інструкцыі дакладна. Калі вы хочаце, каб мы зрабілі ўстаноўку для вас можна купіць ўсталёўкі пакета за $ 30: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Аб Божа чалавек **********. я буду плаціць за ўстаноўку. Я проста хачу ведаць у першую чаргу, калі гэта будзе зроблена, калі ласка. Бо я не магу дазволіць сабе мець партале пустым. Дзякуй за ваш хуткі адказ. Я цаню гэта.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, PM або дэталі доступу да электроннай пошце, таму мы зможам зрабіць, зробленыя ўстаноўкі.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •