Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: праблема

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Default праблема

Text automatically translated from: Italian to: Belarusian
    Translated text
    Вас вакол пытання ў мяне на форуме:

І я адбылося ўчора, напісаўшы ў англійскай раздзеле, прысвечаным пытанню аб мове. Я напісаў на італьянскай мове, і я, і "атрымаў адказ, які я не ведаю, якая краіна на англійскай мове. Так што я адказаў па-ангельску, то я адправіў адказ на форум, але старонка аўтаматычна перакладзеная на італьянскую мову.

Тады я задаю сабе пытанне наступным чынам:

1. у чым я напісаў на англійскай мове адлюстроўваецца на англійскай, нават калі гэтаму чалавеку я бачу на старонцы перакладзена на італьянскую мову?
    2. Таму, што карыстач напісаў на англійскай мове, і я бачу яго адказ па-ангельску? так што яго рэакцыя не была перакладзеная на італьянскую мову?

Дзякуй загадзя.
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі прыходзіць новае паведамленне, затым кампанія вызначае, які яе мову з дапамогай абранай стратэгіі (наладжваецца з дапамогай "Google вызначэнне мовы»). Калі ўлічыць, як напісана на іншай мове, што форум па змаўчанні, то паведамленне будзе аўтаматычна адзначана мову BB-код. Іншымі словамі - кампанія пазначае паведамленне дадаўшы інфармацыю аб яго мову.

Цяпер, калі старонка адлюстроўваецца кожнага паведамлення прыведзены на мове цэлую старонку. Так што, калі я гляджу ангельскі пераклад італьянскі форум, то я бачу, усё на англійскай мове - нават некаторыя паведамленняў напісаны на італьянскай мове, некаторыя на англійскай мове, некаторыя на арабскай мове, і гэтак далей. Гледзячы на старонцы вы бачыце ўсё, што ў выбраных перакладаў незалежна ад таго, на якіх мовах з'яўляюцца арыгінальнымі паведамленнямі для гэтай старонкі.

Адзіны спосаб, калі ён не працуе так, калі некаторыя яе мову паведамлення не адпаведныя паказальнікі (прычына гэтага адрозніваецца ў залежнасці ад абранай стратэгіі вызначэння мовы). У гэтым выпадку такія паведамленні павінны быць адрэдагаваныя і мову BBCode павінны быць дададзены / выпраўленыя ўручную.

Гэта і ёсць адказ на ваша пытанне?

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Text automatically translated from: Italian to: Belarusian
    Translated text
    Думаю, што так
    дзякуй
    Original text

Пазнакі гэтай тэмы