Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: vbseo і. Htaccess

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    67

Default vbseo і. Htaccess

Я выкарыстоўваю vbseo для розных функцый, акрамя SEO я не перапісваць URL, выкарыстанне vbseo

Так што мне яшчэ трэба дадаць:
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хранічны)
    RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | выявы) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    або толькі:
    RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [L, QSA] [/ мову] [/ мову] [/ мову]
    - Калі не перапісванне URL-адрасоў з vbseo

(Таксама не маглі б вы магчымым апублікаваць Htaccess файл тут -. Убачыць прыклад таго, як ён шукае vbseo + vbet)
    Апошні раз рэдагавалася krisp; 04-11-09 у 15:01.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі вы выкарыстоўваеце vBSEO вы павінны выкарыстоўваць правілы, створаныя для форумаў з vBSEO - у адваротным выпадку vBSEO не будзе працаваць наогул. Гэтыя правілы дазваляюць vBET супрацоўнічаць з vBSEO.

Калі вы выкарыстоўваеце правілы для форумаў без vBSEO, то запыт не будзе ісці па vBSEO і vBSEO нічога не будзе рабіць для гэтага запыту.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    67

Звярніце ўвагу, што ў мяне няма. Htaccess наогул. Так як я не перапісваць URL-адрасоў з vbeso яго не трэба. Я толькі выкарыстоўваць розныя функцыі, такія як = NOFOLLOW, пашыраныя метатеги і г.д. Усе гэтыя функцыі vbseo працуе нармальна без якіх-небудзь. Htaccess наогул.

Другое я імпартаваць vbet прадукту як AdminCP і форум праходзіць Абсалютна пусты і ў мяне няма доступу да формы наогул.

Стварэнне Htaccess небудзь.:

RewriteEngine On

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / $ 2 [L, QSA]
    або

RewriteEngine On
    RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [L, QSA] [/ мову] [/ мову] [/ мову]

- Не мае значэння. Стыль не ўдалося пагутарыць з форуму наогул.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад krisp View Post
    Звярніце ўвагу, што ў мяне няма. Htaccess наогул. Так як я не перапісваць URL-адрасоў з vbeso яго не трэба. Я толькі выкарыстоўваць розныя функцыі, такія як = NOFOLLOW, пашыраныя метатеги і г.д. Усе гэтыя функцыі vbseo працуе нармальна без якіх-небудзь. Htaccess наогул.

Quote Паведамленне ад krisp View Post
    Другое я імпартаваць vbet прадукту як AdminCP і форум праходзіць Абсалютна пусты і ў мяне няма доступу да формы наогул.
    http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8

Таксама, калі ласка, пераканайцеся, што вы зробіце ўсё ўстаноўкі і інтэграцыі крокі адпаведным чынам.
    У выпадку, калі вы не будзеце звяртацца з гэтым PM мне дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 05-11-09 у 00:25.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •