Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 13

Тэма: Магутнасць сервераў

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Default Магутнасць сервераў

Text automatically translated from: Italian to: Belarusian
    Translated text
    Мы паспрабавалі праверыць усе параметры, якія Вы далі нам у апошнія тыдні, але сервер не можа гэта зрабіць.
    Потым мой гаспадар папрасіў мяне задаць вам, якія функцыі ў майго сервера для будучай працы ў парадку з вашым убудовай разглядзе гэтых наведванняў за месяц:

Трафік статыстыку
    Увесь трафік статыстыка Ацэнкі свеце

Унікальных наведвальнікаў (печыва)
    65 тыс.

Унікальных наведвальнікаў (карыстальнікаў)
    33K

Колькасць праглядаў
    120K

наведванняў
    71K

https://www.google.com/adplanner/sit...ype=1&lp=false

Якія функцыі сервера парады?
    Ваша іншых кліентаў з аналагічнымі просьбамі да свайго сервера выкарыстоўваць іх?
    Дзякуй
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, манітор вашага сервера ў вобласці працэсара і памяці і вызначыць, якія рэсурсы патрабуюцца.

Калі ласка, памятайце аб адключэнні некаторых мовах, калі ваш сервер не можа зрабіць гэта з усімі (пачніце з некалькіх, і дадаць больш, час ад часу, калі сервер трымае яго).

Акрамя таго - я бачу ў нашай базе дадзеных, што вы ніколі не загружаў наогул vBET пад вашай ліцэнзіі. Як вы ведаеце, што ваш сервер не дастаткова для vBET? ...

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Translated text
    шкада, што я не разумею: што выглядае, як я зрабіў ўстаноўку vbet да вас ....
    Вы можаце растлумачыць гэта лепш?
    Original text

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Translated text
    І "Аднак, мой хостынг-правайдэр сказаў, каб я на гэтае пытанне: сервер я выкарыстоўваю цяпер, я заплаціць каля 600 € ў год, не можа зрабіць гэта для падтрымкі форуму.
    Яго асаблівасцямі з'яўляюцца:
    XEN Virtual Server
    XVPS 10000
    10GB HD
    768 Мб убудаванай памяці
    Плоскія 1Mbps
    АС Centos 5.x

Ці не здаецца нармальным, што мы сутыкаемся або ёсць не праблема праграмнага забеспячэння?
    Мы ўжо ўсё пераспрабавалі, а не пясок, каб пазбегнуць пастаяннага кропель злучэння.
    дзякуй
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Valdo View Post
    Translated text
    шкада, што я не разумею: што выглядае, як я зрабіў ўстаноўку vbet да вас ....
    Вы можаце растлумачыць гэта лепш?
    Original text
    Мне вельмі шкада, - гэта мая памылка. Я праверыў нашу базу даных, дзе мы бачым, якія файлы былі загружаныя нашымі кліентамі. Прама цяпер я праверыў вашу замову, і я бачу, што вы купілі ўстаноўку сэрвіс - вось чаму я не бачыў ні загружаны файл.
    Яшчэ раз - вельмі шкада. Я правяраў яго, каб убачыць тое, што ваш URL форуме і якую версію vBET вы бяжыце.

Не маглі б вы адправіць ваш форум URL і сказаць, які vBET версію вы выкарыстоўваеце.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 22-04-10 у 20:35.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Valdo View Post
    Translated text
    І "Аднак, мой хостынг-правайдэр сказаў, каб я на гэтае пытанне: сервер я выкарыстоўваю цяпер, я заплаціць каля 600 € ў год, не можа зрабіць гэта для падтрымкі форуму.
    Яго асаблівасцямі з'яўляюцца:
    XEN Virtual Server
    XVPS 10000
    10GB HD
    768 Мб убудаванай памяці
    Плоскія 1Mbps
    АС Centos 5.x

Ці не здаецца нармальным, што мы сутыкаемся або ёсць не праблема праграмнага забеспячэння?
    Мы ўжо ўсё пераспрабавалі, а не пясок, каб пазбегнуць пастаяннага кропель злучэння.
    дзякуй
    Original text
    Падлучэнне кроплі канчаткова не што-то нармальнае наогул.

На якім узроўні ў вас ёсць пытанні злучэння? Паміж серверам браўзэр? У перапынку паміж серверам і Google? Між Б. і MySQL?
    Што такое хуткасць перакладу? Не маглі б Вы даслаць нам ваш форум URL?

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Translated text
    Адрас форуму Школа - Форум ды Cultura Generale і калі ён не працуе.
    У нас ёсць некалькі тыдняў тэставання, але мы не можам вырашыць нашы праблемы.
    Што б ні ваша дапамога, а таксама па меры неабходнасці, карыстаецца павагай.
    Дзякуй
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы дапаможам вам з задавальненнем. Для гэтага нам трэба больш інфармацыі. Калі ласка, адказ на мой апошні пытанне. Акрамя таго, якая версія vBET вы выкарыстоўваеце?

Я бачу, што пераклады даволі хутка. Тым не менш ...

Цяпер я магу дакладна сказаць вам, што вы губляеце шмат прадукцыйнасцю, так як маюць двайныя перанакіраваньні, якія ўжо ліквідаваны ў найноўшай версіі ад vbet. Калі ласка, абновіце да апошняй версіі. кампанія і робіць vBSEO інтэграцыі зноў (тут у вас есць звесткі аб новых інтэграцыйных крокаў: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html

Калі вы не адчуваеце сябе добра ў абнаўленне і інтэграцыю, мы можам зрабіць гэта для вас - проста трэба йо купіць нашы Абнаўленне службы.

І яшчэ адзін момант - я бачу, што ў вас ёсць сур'ёзныя праблемы з перакладзеная URL. На серверы не працуюць спасылкі, якія маюць спецыяльныя лісты.
    Гэта значыць: на гэты раз у польскі працуе, паколькі не маюць спецыяльнага ліста:
    Нова definicja magnetyzm
    А гэта ёсць спецыяльныя літары (AZ), і ён не працуе:
    Szkoły - Тэгі Форум przez Zoints
    Гэта вельмі важна, - прама цяпер моў, як арабскі ці японскі (і некаторыя іншыя) не працуюць наогул на вашым серверы, паколькі Ёсць толькі спецыяльныя сімвалы для тых.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 23-04-10 у 03:11.

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Translated text
    ок, я толькі што купіў сэрвіс абнаўлення.
    ісці наперад, калі Вы хочаце: доступ да дадзеных, вы павінны мець іх у другі раз, так як я ўстаноўлены vbet, не змяніліся.
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы не збіраем доступ да дадзеных з нашых карыстальнікаў у мэтах бяспекі. Таксама гэта могуць быць зменены ў любы час. Менавіта таму мы просім кожнага часу для фактычнага доступу да дадзеных.

Тэрміновы: Калі ласка, паглядзіце нашы лісты інфармацыю.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •