Калі ласка, манітор вашага сервера ў вобласці працэсара і памяці і вызначыць, якія рэсурсы патрабуюцца.
Калі ласка, памятайце аб адключэнні некаторых мовах, калі ваш сервер не можа зрабіць гэта з усімі (пачніце з некалькіх, і дадаць больш, час ад часу, калі сервер трымае яго).
Акрамя таго - я бачу ў нашай базе дадзеных, што вы ніколі не загружаў наогул vBET пад вашай ліцэнзіі. Як вы ведаеце, што ваш сервер не дастаткова для vBET? ...
Мне вельмі шкада, - гэта мая памылка. Я праверыў нашу базу даных, дзе мы бачым, якія файлы былі загружаныя нашымі кліентамі. Прама цяпер я праверыў вашу замову, і я бачу, што вы купілі ўстаноўку сэрвіс - вось чаму я не бачыў ні загружаны файл.
Яшчэ раз - вельмі шкада. Я правяраў яго, каб убачыць тое, што ваш URL форуме і якую версію vBET вы бяжыце.
Не маглі б вы адправіць ваш форум URL і сказаць, які vBET версію вы выкарыстоўваеце.
Апошні раз рэдагавалася vBET; 22-04-10 у 20:35.
Мы дапаможам вам з задавальненнем. Для гэтага нам трэба больш інфармацыі. Калі ласка, адказ на мой апошні пытанне. Акрамя таго, якая версія vBET вы выкарыстоўваеце?
Я бачу, што пераклады даволі хутка. Тым не менш ...
Цяпер я магу дакладна сказаць вам, што вы губляеце шмат прадукцыйнасцю, так як маюць двайныя перанакіраваньні, якія ўжо ліквідаваны ў найноўшай версіі ад vbet. Калі ласка, абновіце да апошняй версіі. кампанія і робіць vBSEO інтэграцыі зноў (тут у вас есць звесткі аб новых інтэграцыйных крокаў: http://www.vbenterprisetranslator.co...provments.html
Калі вы не адчуваеце сябе добра ў абнаўленне і інтэграцыю, мы можам зрабіць гэта для вас - проста трэба йо купіць нашы Абнаўленне службы.
І яшчэ адзін момант - я бачу, што ў вас ёсць сур'ёзныя праблемы з перакладзеная URL. На серверы не працуюць спасылкі, якія маюць спецыяльныя лісты.
Гэта значыць: на гэты раз у польскі працуе, паколькі не маюць спецыяльнага ліста:
Нова definicja magnetyzm
А гэта ёсць спецыяльныя літары (AZ), і ён не працуе:
Szkoły - Тэгі Форум przez Zoints
Гэта вельмі важна, - прама цяпер моў, як арабскі ці японскі (і некаторыя іншыя) не працуюць наогул на вашым серверы, паколькі Ёсць толькі спецыяльныя сімвалы для тых.
Апошні раз рэдагавалася vBET; 23-04-10 у 03:11.
Мы не збіраем доступ да дадзеных з нашых карыстальнікаў у мэтах бяспекі. Таксама гэта могуць быць зменены ў любы час. Менавіта таму мы просім кожнага часу для фактычнага доступу да дадзеных.
Тэрміновы: Калі ласка, паглядзіце нашы лісты інфармацыю.