Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: Устанавіць форум Мова - Усе форумы або названага

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    25

Ды мацюк, што правільна так, напрыклад:

Форум
    -Навіны & Аб'явы (выкарыстанне мовы па змаўчанні набор напрыклад, англійская)
    Генеральны Дыскусія (выкарыстанне мовы па змаўчанні набор напрыклад, англійская)

Міжнароднага дыскусійнага
    -Іспанскага (на іспанскую мову па змаўчанні)
    -Германскай (усталёўваецца нямецкую мову па змаўчанні)
    -Французскай (ўсталяваць французскую мову па змаўчанні)

Гэта можа быць дададзена ў якасці параметру ў рамках форуму катэгорыі, ўстаноўка на выкарыстанне альбо налады мовы па змаўчанні ці выбраць мову з выпадальнага спісу.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ОК - так што мы ведаем, што неабходна.

Я бачу, праблема тут - пераклад макета (апцыёны, мае зносіны і г.д.). Дакладней - калі хто-то пойдзе на ўдзел у Spanisch, то будзе vBEt пагрозу ўсё, як на іспанскай мове. Праблема пачынаецца, калі хто-то англійская інтэрфейс і ідзе ў іспанскай часткі. Затым графічны інтэрфейс на англійскай мове, паведамленні на іспанскай мове і пераклад не атрымаецца для GUI.

Калі ласка, звярніце ўвагу - я быў на самай справе не працуе форум з такой характарыстыкай, так што, магчыма, я што-то выпусціць. Не маглі б вы сказаць мне, што VBulletin аўтаматычна перамыкаецца фразы на іспанскі, калі хто-то прыходзіць на іспанскі Подфорумы, і калі ён вернецца ў некаторыя ангельскія часткі GUI, то аўтаматычна пераходзіць на ангельскую?
    Я проста дзіўлюся, яна ўжо ўключана, ці мы павінны справіцца з гэтым ці іншым спосабам.

Простым спосабам было б проста адзначыць ўсе паведамленні ад тых, па Подфорумы мову Я бачу таксама праблемы з:
    - Адлюстраванне галоўнай старонкі (калі паток назвы на ўсіх мовах бачныя і тыя не маюць langtitle BBCode, якая дазволіла б вызначыць, што пераклад не патрабуецца)
    - RSS каналы

Я буду мець гэта на ўвазе, і няхай яна расце. Гэта можа быць складана, але і карыснай для шматлікіх форумах. Звярніце ўвагу, што на дадзены момант гэта не мае высокі прыярытэт. Хутчэй за ўсё, мы будзем думаць аб гэтым больш інтэнсіўна, калі мы інтэгруемся vBET з сістэмай VBulletin фразы - гэта магло б вырашыць хоць бы першае пытанне.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •