Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 11

Тэма: Сцягі не адлюстроўваюцца

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    34

Default Сцягі не адлюстроўваюцца

Добры дзень,

Я выкарыстоўваю бясплатную версію vBET і ўсё працавала нармальна. Я выдаліў і купіў поўную версію. Зараз сцягі не адлюстроўваюцца дзе-небудзь на маёй старонцы? Калі я спрабую перакладаць ўручную, дадаўшы пл / форум / яна працуе ОК.

Акрамя таго, калі ўключыць 'Пераклады выпадальнага меню "увесь стыль не адпавядае рэчаіснасці.

Я выкарыстоўваю VBulletin 4.0.3.

Дзякуй!

Грег

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне.

Я ўжо адказваў пра гэта на іншую пасаду, але я думаю, што я няправільна зразумеў - я думаў, што сцягі малюнка не адлюстроўваюцца. Як я зараз разумею, цэлы раздзел сцягоў не відаць наогул.

Я мяркую, што ў вас ёсць карыстацкі шаблон на вашым форуме. Гэта можа быць пытанне - усё-ткі павінен быць адлюстраваны (можа быць парушаная, але павінна быць). Калі ласка, паспрабуйце паставіць сцягі ў карыстацкіх месцы. Таксама, калі ласка, адпраўце нам свой поўны адрас форуму - мы ўбачым, HTML выснову і шукаць прычыну - і для выпадальнага меню.

Я разумею, што вы адключылі выпадальнага меню зараз, таму што яна не працуе - калі ласка, дашліце нам здымак экрана і HTML выснову, калі меню даступна. Таксама тут - паспрабуйце карыстацкія месца - можа быць, што па змаўчанні месцах, не падыходзяць для вашай змененай раскладкі.

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    34

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Прывітанне.

Я ўжо адказваў пра гэта на іншую пасаду, але я думаю, што я няправільна зразумеў - я думаў, што сцягі малюнка не адлюстроўваюцца. Як я зараз разумею, цэлы раздзел сцягоў не відаць наогул.

Я мяркую, што ў вас ёсць карыстацкі шаблон на вашым форуме. Гэта можа быць пытанне - усё-ткі павінен быць адлюстраваны (можа быць парушаная, але павінна быць). Калі ласка, паспрабуйце паставіць сцягі ў карыстацкіх месцы. Таксама, калі ласка, адпраўце нам свой поўны адрас форуму - мы ўбачым, HTML выснову і шукаць прычыну - і для выпадальнага меню.

Я разумею, што вы адключылі выпадальнага меню зараз, таму што яна не працуе - калі ласка, дашліце нам здымак экрана і HTML выснову, калі меню даступна. Таксама тут - паспрабуйце карыстацкія месца - можа быць, што па змаўчанні месцах, не падыходзяць для вашай змененай раскладкі.
    Я спрабаваў карыстацкі код:

Code:
    <div id="flaggen" class="vbetflags_position">
     {vb:raw vbenterprisetranslatorflags}
    </div>
    URL:
    Code:
    http://www.coinforums.com/forum/
    URL ці перапісаць
    Code:
    http://www.coinforums.com/forum.php
    Няма сцягі Я пакінуў код там для вас бачыць ...

Давайце не будзем турбавацца аб выпадаючых прама цяпер.

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    34

Сцягі ў цяперашні час з'яўляецца ... Я не ведаю, што здарылася?

Першапачаткова я капіяваць / ўставіць ключ цалі Так што я пайшоў у поле ліцэнзійны ключ і пайшоў да канца затым націсніце DELETE каб убачыць, калі дадатковыя нябачнымі ASCII сімвалаў быў адсутнічае, у цяперашні час яна працуе.

Я не ведаю, але ён працуе цяпер.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я не ведаю, але вялікі

Калі ласка, не перагравацца - тыя рэчы, бывае, і мы тут, каб дапамагчы вырашыць гэтую праблему

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    34

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Я не ведаю, але вялікі

Калі ласка, не перагравацца - тыя рэчы, бывае, і мы тут, каб дапамагчы вырашыць гэтую праблему

Жаданне ў мяне было больш часу для ліквідацыі непаладак сябе, але праца займае ўсё маё час!

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    59

мой сцягі не адлюстроўваюцца альбо

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад hotslot View Post
    мой сцягі не адлюстроўваюцца альбо
    Які? Выпадальнага меню або спісу? Калі ласка, праверце вашыя сцягі налады (пераканайцеся, што тыя ківаюць адключана). Калі ў вас ёсць карыстацкі шаблон затым праверыць розныя пазіцыі сцягоў - па змаўчанні пасады заўсёды будзе працаваць на макета па змаўчанні - на індывідуальныя макеты не абавязкова. Таксама ў канцы проста паспрабаваць карыстацкіх месцы.

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    59

паглядзець, як ваша з'яўляецца ў вашым профілі? http://www.vbenterprisetranslator.co...bers/vbet.html

Мае профілі удзельнікаў форуму гэта не так.

Прагляд профілю: SlotFan - Гарачыя гульнявых аўтаматаў

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад hotslot View Post
    паглядзець, як ваша з'яўляецца ў вашым профілі? http://www.vbenterprisetranslator.co...bers/vbet.html

Мае профілі удзельнікаў форуму гэта не так.

Прагляд профілю: SlotFan - Гарачыя гульнявых аўтаматаў
    Проста ўсталяваць мову па змаўчанні ў кабінеце.

Акрамя таго - звернеце ўвагу, што ў вас ёсць нейкая памылка на старонку, якую вы далі:
    Code:
    Warning: fetch_template() calls should be replaced by the vB_Template class. Template name: vbimghost_memberbit_noimg in [path]/includes/functions.php on line 3932

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •