Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Спецыяльнае апавяшчэнне

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    34

Default Спецыяльнае апавяшчэнне

Я нават не ўстаноўлены убудова, але я прыдумаў сёе-тое ўжо ..

"Спецыяльнае апавяшчэнне", што з'яўляецца абавязковым каб з усімі іншымі мовамі на форуме ... акрамя асноўнай мова форуму.

Можа быць, нешта накшталт "Нашы форумы былі першапачаткова прызначаныя для ангельскай гледача. Так што, калі пераклады не з'яўляюцца дакладнымі на 100% на вашым мове, мы прыносім свае прабачэнні за дастаўленыя нязручнасці".

Такім чынам, людзі будуць загадзя ведаць, калі што-то не гучаць на 100% дакладным пры праглядзе форуму ...

Акрамя таго, яны не будуць думаць, што ўсе памяшкання на гэтым форуме непісьменна. LOL

я думаю, што гэта можа быць зроблена шляхам vbulletins сістэма паведамлення па змаўчанні

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    34

Quote Паведамленне ад bhanuprasad1981 View Post
    я думаю, што гэта можа быць зроблена шляхам vbulletins сістэма паведамлення па змаўчанні
    Так, але як казаць аб гэтым толькі з іншымі мовамі і не з'яўляецца асноўным мовай?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Было ўжо прапанавана дадаць такую магчымасць для сістэмы vBET апавяшчэнняў. Не памятаю статус - прынята або ў разглядзе ...

У гэты момант вы можаце зрабіць гэта пакласці гэта апавяшчэнне уручную ў адпаведны шаблон, усярэдзіне ўмова:
    Code:
    <vb:if condition="$_REQUEST['language']">
        THIS IS VISIBLE ONLY ON TRANSLATED PAGES
    </vb:if>

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •