Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 17 з 17

Тэма: Fix для тых з вас працуе Tweet Плакат

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Акрамя таго, як я бачу гэта напісана на польскай мове (магчыма, - не можа праверыць іншыя пераклады, так як перавысіў максімальную колькасць прагледжаных паведамленняў). Калі ласка, проста пайсці туды і націсніце кнопку Змяніць на паведамленне - вы ўбачыце, што рэальна існуе мову.
    Пост быў першапачаткова зроблены на польскай мове, рэальны мова польскі і неперакладзеныя тэкст быў накіраваны ў твітэры.

Праверце свае вечара, я паслаў жа доступ да інфармацыі аб тым, што Каміль выкарыстоўвае так што вы не бачыце максімізаваць тэмы паведамлення

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, зрабіце просты тэст. Напішыце жа паведамленне ў польскім перакладзе на старонку (на польскай мове). Затым зрабіць гэта зноў, але на гэты раз напісаць знаходзячыся на НЕ перакладзенай старонкі. Скажы ж ці ёсць розніца па змесце адправіць у твітэр для тых, хто 2 паведамленняў.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Выбачайце Міхал я не разумею, і ім не польскі, так што я не магу пісаць па-польску

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы можаце - у вас ужо ёсць такія паведамленні проста скапіюйце яго

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Права Міхаль, я адправіў 2 паведамленняў як на польскай, адзін з выкарыстаннем польскі сцяг (тэст паведамленне 1) і адзін з выкарыстаннем ангельску сцяг (тэст паведамленні 2) абодва атрымалі цвыркаюць, як польскі вы можаце ўбачыць тут твіт Кодэкс Кейдж (thecodecagecom) на Твітэры і арыгінальных паведамленняў тут:
    Выпрабаванне Паведамленне для translation1 - Форум кодэкса Кейджа
    Тэставае паведамленне для перакладу 2 - Форум кодэкса Кейджа

Мне трэба, каб яны былі размешчаны на англійскай мове - гэта магчыма?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Здаецца, што мода, якая пасылае паведамленні ў твітар скрабы BBCodes з паведамлення. Калі ласка, праверце яго на наяўнасць некаторых стандартных BBCodes - дадаць паведамленне з bbcdes для адважных, CODE, цытаты. Зрабіце гэта і праверыць, як яна выглядае ў твітэры.

Калі калі ёсць скраб з-кодаў, а не ацэнкі, то мы не можам нічога зрабіць. BBCodes працуе, толькі калі адзнака спрацоўвае, і калі яны існуюць ... У такім выпадку вы можаце звязацца з уладальнікам мод для ціўкат экспарту і папрасіць у яго змяненні, або калі гэта дазволена рабіць змены ў ціўкат мод код самастойна.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Толькі што праверыў з маім тэгі VBA, і яны былі выразаныя з цвыркаюць. Не турбуйцеся пра гэта, гэта не вельмі важна, я магу жыць з ім

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •