Калі ласка, зрабіце просты тэст. Напішыце жа паведамленне ў польскім перакладзе на старонку (на польскай мове). Затым зрабіць гэта зноў, але на гэты раз напісаць знаходзячыся на НЕ перакладзенай старонкі. Скажы ж ці ёсць розніца па змесце адправіць у твітэр для тых, хто 2 паведамленняў.
Выбачайце Міхал я не разумею, і ім не польскі, так што я не магу пісаць па-польску
Вы можаце - у вас ужо ёсць такія паведамленні проста скапіюйце яго
Права Міхаль, я адправіў 2 паведамленняў як на польскай, адзін з выкарыстаннем польскі сцяг (тэст паведамленне 1) і адзін з выкарыстаннем ангельску сцяг (тэст паведамленні 2) абодва атрымалі цвыркаюць, як польскі вы можаце ўбачыць тут твіт Кодэкс Кейдж (thecodecagecom) на Твітэры і арыгінальных паведамленняў тут:
Выпрабаванне Паведамленне для translation1 - Форум кодэкса Кейджа
Тэставае паведамленне для перакладу 2 - Форум кодэкса Кейджа
Мне трэба, каб яны былі размешчаны на англійскай мове - гэта магчыма?
Здаецца, што мода, якая пасылае паведамленні ў твітар скрабы BBCodes з паведамлення. Калі ласка, праверце яго на наяўнасць некаторых стандартных BBCodes - дадаць паведамленне з bbcdes для адважных, CODE, цытаты. Зрабіце гэта і праверыць, як яна выглядае ў твітэры.
Калі калі ёсць скраб з-кодаў, а не ацэнкі, то мы не можам нічога зрабіць. BBCodes працуе, толькі калі адзнака спрацоўвае, і калі яны існуюць ... У такім выпадку вы можаце звязацца з уладальнікам мод для ціўкат экспарту і папрасіць у яго змяненні, або калі гэта дазволена рабіць змены ў ціўкат мод код самастойна.
Толькі што праверыў з маім тэгі VBA, і яны былі выразаныя з цвыркаюць. Не турбуйцеся пра гэта, гэта не вельмі важна, я магу жыць з ім