Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: Уручную перакладаць пэўныя фразы Налада

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Lightbulb Уручную перакладаць пэўныя фразы Налада

Прывітанне

Я заўважыў, у маім форуме, што Google не займаецца перакладам важных опцый форум або форум імёны правільна.

Напрыклад, «выходзьце» становіцца «Cancle", які з'яўляецца вельмі заблытаным

Акрамя таго, мая "Уводзіны" форуму стане "прадстаўлення"

Я сапраўды хацеў бы бачыць магчымасць ўручную перакладаць VBulletin фразы або форум імёнаў.

Можа быць, апрацоўваць такім чынам, як vBSEO ручкі форум смоўжняў

стварыць канфігурацыйны файл для кожнага мовы, які карыстальнік хоча, каб ўручную вызначыць пэўныя фразы, а затым карыстач можа дадаць

vbet_eng.php
    $ Фразу [Выхад] => 'Выхад'
    forumid => 'Уведзены "

Гэта было б цалкам мне дапамагчы.

Я ведаю, што гэта немагчыма для адміністратараў з 52 мовах, як актываваць.
    Менавіта таму я не думаю, што AdminCP варыянтам было б добра.
    але апрацоўка яе на ўзроўні канфігурацыі базавы файл сапраўды дапамагчы мне

StarBuG

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне
    У нас ужо ёсць у планах па інтэграцыі з сістэмай vBET VBulletin фразы такім чынам, што фразы з адпаведны мова будзе прынята. Такім чынам, ён будзе аўтаматычна апрацоўваецца У.Б. - калі фраз ў адпаведным мове існуе, то тыя будуць прынятыя, калі няма, то арыгінальнае. Гэта запатрабуе, каб усе фразы на іншай мове павінны быць унутры, не пераводзячы вобласці (мы плануем дадаць просты інструмент, які будзе непразрыстай тыя фразы, так што вы не будзеце рабіць гэта ўручную). Што вельмі важна і вельмі добра ў гэтым рашэнні з'яўляецца тое, што вы можаце знайсці падрыхтавалі наборы фраз для розных моў для VB.
    На дадзены момант мы бачым некаторыя магчымыя праблемы ў гэтым рашэнні, але мы будзем пайсці на гэта ў бліжэйшы час і выйграць з праблемамі, калі яны прыходзяць

Ці ёсць такое рашэнне задаволіць вас?

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Выбачайце за позні адказ. У версіі 4.5.0 мы дадалі ручной пераклад тэксту на старонцы.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •