Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 3 123 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 24

Тэма: vBET 4.2.1 не перакладае vBSEO Javascript паведамлення

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Exclamation vBET 4.2.1 не перакладае vBSEO Javascript паведамлення

Прывітанне

Я заўважыў, што з vBET 4.2.1 і 4.0.2 VBulletin PL4 і vBSEO 3,5 RC3 Апавяшчэнні атрымаць не перакладаюцца.

Калі ласка, парады

StarBuG

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы павінны ўключыць гэтыя пераклады - яна адключаная па змаўчанні з меркаванняў прадукцыйнасці (не кожны выкарыстоўвае яго). Вы знойдзеце падыходны варыянт у кампанія vbet -&ГТ; змяшаная опцыі

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Выбачайце, але я не дурны.

Менавіта на у адваротным выпадку я б не паведаміў пра гэта як пра памылку!

Паглядзець Patientenfragen.net - у нас ёсць адказы

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Ніхто не мяркуе, што любы з нашых карыстальнікаў дурное Гэта стандартная працэдура для інфармавання аб канфігурацыі першай магчымасці, таму што карыстач можа проста прапусціць некаторыя канфігурацыі або нават не шукаць такія. Я адкрываю пытанне зноў і туды

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Сапраўды, гэта нейкая памылка, таму што гэта нават не перакадаваць. Мы паклапоцімся пра гэта хутка

Дарэчы - вы заўважылі, што вы парушылі размяшчэнне ў верхняй частцы старонкі для прагляду і перакладзеныя вашы сцягі зніклі (нават не ў выходны код )?... Я бачу, што вы зрабілі некаторыя змены ўручную шаблон - калі ласка, гэта адбываецца з-за змены (копія фактычнага цела пра шаблон дзе-то, вярнуцца, праверыць, паклаў яго назад).

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Макет не парушаецца.

Вы бачылі, кэшаваныя версіі падчас ліквідацыі няспраўнасцяў аптымізацыя убудова кэша APC

Паспрабуйце цяпер і паглядзець, калі вы ўсё яшчэ бачыце зламаны плз макета

пс: "тупы" часткі я толькі што сказаў, таму што вы проста зачыніў паведамленне пра памылку і перанёс яе, не чакаючы майго адказу.
    Вы павінны чакаць адказу кліентаў, перш чым аб'явіць актыўны праблемы вырашаны.
    Гэта няветліва інакш
    Апошні раз рэдагавалася StarBuG; 08-04-10 у 16:25.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Яшчэ адна заўвага

Я хацеў бы, каб забараніць: *. JS ў файле robots.txt

Я, якая ўключала, але зняў яго пакуль на ўсялякі выпадак, гэта выклікала праблемы перакладу (што гэта не так).

Тым не менш, хацеў бы, каб прычыніць непрыемнасці з фіксаванай новай версіі, ці я магу ўключыць яго ў свой файл robots.txt?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад StarBuG View Post
    Яшчэ адна заўвага

Я хацеў бы, каб забараніць: *. JS ў файле robots.txt

Я, якая ўключала, але зняў яго пакуль на ўсялякі выпадак, гэта выклікала праблемы перакладу (што гэта не так).

Тым не менш, хацеў бы, каб прычыніць непрыемнасці з фіксаванай новай версіі, ці я магу ўключыць яго ў свой файл robots.txt?
    Вы ўпэўненыя, што файл robots.txt выкарыстоўваецца пазначэнне * ...

Ва ўсякім выпадку ўтрыманне robots.txt, не ўплываюць на vBET.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Яна афіцыйна не падтрымліваецца ў арыгінальнай protocoll Але Google бот можа з гэтым справіцца.
    І гэта галоўнае

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад StarBuG View Post
    Макет не парушаецца.

Вы бачылі, кэшаваныя версіі падчас ліквідацыі няспраўнасцяў аптымізацыя убудова кэша APC

Паспрабуйце цяпер і паглядзець, калі вы ўсё яшчэ бачыце зламаны плз макета

пс: "тупы" часткі я толькі што сказаў, таму што вы проста зачыніў паведамленне пра памылку і перанёс яе, не чакаючы майго адказу.
    Вы павінны чакаць адказу кліентаў, перш чым аб'явіць актыўны праблемы вырашаны.
    Гэта няветліва інакш
    Права - зараз макет ОК.

Таксама дзякуй за вашу прапанову аб працы з пытаннямі. Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы заўсёды аднавіць пытанні, калі апынецца, што ён на самай справе не вырашана і што «закрытыя» толькі прэфікс - струмень не закрыты - вы ўсё роўна можаце напісаць і сказаць, што праблема не выпраўленая яшчэ. Выбачайце, калі вы адчувалі сябе няёмка з-за гэтага.

Стар. 1 з 3 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •