Прывітанне
Я заўважыў, што з vBET 4.2.1 і 4.0.2 VBulletin PL4 і vBSEO 3,5 RC3 Апавяшчэнні атрымаць не перакладаюцца.
Калі ласка, парады
StarBuG
Прывітанне
Я заўважыў, што з vBET 4.2.1 і 4.0.2 VBulletin PL4 і vBSEO 3,5 RC3 Апавяшчэнні атрымаць не перакладаюцца.
Калі ласка, парады
StarBuG
Вы павінны ўключыць гэтыя пераклады - яна адключаная па змаўчанні з меркаванняў прадукцыйнасці (не кожны выкарыстоўвае яго). Вы знойдзеце падыходны варыянт у кампанія vbet -&ГТ; змяшаная опцыі
Выбачайце, але я не дурны.
Менавіта на у адваротным выпадку я б не паведаміў пра гэта як пра памылку!
Паглядзець Patientenfragen.net - у нас ёсць адказы
Ніхто не мяркуе, што любы з нашых карыстальнікаў дурное Гэта стандартная працэдура для інфармавання аб канфігурацыі першай магчымасці, таму што карыстач можа проста прапусціць некаторыя канфігурацыі або нават не шукаць такія. Я адкрываю пытанне зноў і туды
Сапраўды, гэта нейкая памылка, таму што гэта нават не перакадаваць. Мы паклапоцімся пра гэта хутка
Дарэчы - вы заўважылі, што вы парушылі размяшчэнне ў верхняй частцы старонкі для прагляду і перакладзеныя вашы сцягі зніклі (нават не ў выходны код )?... Я бачу, што вы зрабілі некаторыя змены ўручную шаблон - калі ласка, гэта адбываецца з-за змены (копія фактычнага цела пра шаблон дзе-то, вярнуцца, праверыць, паклаў яго назад).
Макет не парушаецца.
Вы бачылі, кэшаваныя версіі падчас ліквідацыі няспраўнасцяў аптымізацыя убудова кэша APC
Паспрабуйце цяпер і паглядзець, калі вы ўсё яшчэ бачыце зламаны плз макета
пс: "тупы" часткі я толькі што сказаў, таму што вы проста зачыніў паведамленне пра памылку і перанёс яе, не чакаючы майго адказу.
Вы павінны чакаць адказу кліентаў, перш чым аб'явіць актыўны праблемы вырашаны.
Гэта няветліва інакш
Апошні раз рэдагавалася StarBuG; 08-04-10 у 16:25.
Яшчэ адна заўвага
Я хацеў бы, каб забараніць: *. JS ў файле robots.txt
Я, якая ўключала, але зняў яго пакуль на ўсялякі выпадак, гэта выклікала праблемы перакладу (што гэта не так).
Тым не менш, хацеў бы, каб прычыніць непрыемнасці з фіксаванай новай версіі, ці я магу ўключыць яго ў свой файл robots.txt?
Яна афіцыйна не падтрымліваецца ў арыгінальнай protocoll Але Google бот можа з гэтым справіцца.
І гэта галоўнае
Права - зараз макет ОК.
Таксама дзякуй за вашу прапанову аб працы з пытаннямі. Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы заўсёды аднавіць пытанні, калі апынецца, што ён на самай справе не вырашана і што «закрытыя» толькі прэфікс - струмень не закрыты - вы ўсё роўна можаце напісаць і сказаць, што праблема не выпраўленая яшчэ. Выбачайце, калі вы адчувалі сябе няёмка з-за гэтага.