Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 11

Тэма: Дзіўны код

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Default Дзіўны код

Знойдзена гэта ў файл vbet_functions_hooks:

PHP Code:
    if (THIS_SCRIPT == 'index' && !isset($_REQUEST['language'])) {
    $vbulletin->templatecache['footer'] .= '
    <span style=\'visibility: hidden;\'>aminiwerting</span>'
    ;

Што гэта падыходзіць? Усё, што яна робіць, гэта дадаць дадатковы перапынак радок ніжэй вашага форуму.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Найбольш верагодна, гэта пабочны эфект некаторых з нашых унутраных тэстаў (можа быць, для крэдытных спасылку - на самай справе цяжка сказаць, у цяперашні час ), Які замест таго, каб выдаленыя кодэр проста схаваны ў стылях.

Калі ласка, проста выдаліце яго - як вы напісалі - яна нічога не робіць

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Гэта менавіта тое, што я зрабіў

Дарэчы, добрую працу на апошні рэліз-здаецца, што нават у гадзіны пік з 3 Гб кэш прадукцыйнасці гэта выдатна! Мой сервер нагрузка не прайсці міма 3,0 больш! (Гэта з 1200 онлайн на 8 Nehalem асноўны!)

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад moman View Post
    Гэта менавіта тое, што я зрабіў

Дарэчы, добрую працу на апошні рэліз-здаецца, што нават у гадзіны пік з 3 Гб кэш прадукцыйнасці гэта выдатна! Мой сервер нагрузка не прайсці міма 3,0 больш! (Гэта з 1200 онлайн на 8 Nehalem асноўны!)
    Гэта сапраўды выдатна чуць, што нашы кліенты задаволеныя нашым прадуктам У нас яшчэ ёсць аптымізацыя планаў (напрыклад, файл кэша і падтрымкай кэш рухавікоў), але спачатку неабходна рэалізаваць некаторыя магчымасці запытаў ад нашых карыстальнікаў

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

FYI гэты код ўсё яшчэ прысутнічае ў 3.3.3.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

LOL Я закрыў пытанне, як у выпадку ліквідацыі непаладак, каб мы не прапусціце яго ў вытворчасць. Я адкрываю зараз апрацоўваць іх адпаведным чынам у наступны раз.

Калі ласка, проста выдаліце як у мінулы раз. Выбачайце за непрыемнасцяў

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    11

Не маглі б вы сказаць мне, як выдаліць гэта з маёй BF версіі 3,33?? Я паслаў вас вечара

<span style='visibility: hidden;'> aminiwerting </ SPAN>

Nevermind Я знайшоў яго
    Апошні раз рэдагавалася chick; 12-05-10 у 20:49.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

OK - у нас ёсць рашэнне для гэтага. Ён будзе ўключаны ў наступны выпуск. У адпаведнасці з код адзначае, гэтая частка з'яўляецца карыснай для нас для дыягнастычных мэтаў (часам дапамагае ў выпадку пытанняў, каб даведацца робіць гэта шаблоны рэч або няма). Так код застанецца, але будзе зменены стыль (па адрасе: дысплей: няма;) І будзе мець абсалютна ніякага ўплыву на размяшчэнне

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Вы павінны зрабіць код цалкам нябачнымі для канчатковага карыстальніка для SEO і прапускной здольнасці эканоміць мэтаў. Што-то ўздоўж лініі PHP ўмоўнай праверкі глабальнай зменнай адладкі б нашмат больш прафесійным.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так, але мы часта непрыемнасці, калі стала, каб нас у кліент-сервер. Не ўсе хочуць падзяліцца доступам дэталі - усё гэта вырашаецца ў 10 раз даўжэй, чым, і так далей.

Калі ласка, звярніце ўвагу, што фактычнае рашэнне не паўплывае на ваш SEO на ўсіх - гэта дробязь прымяняецца толькі да галоўнай старонцы форуму. І, як гэта апісана ўжо дапамаглі некалькі разоў з кліентаў, якія маюць не стандартныя фарматы і некаторыя непрыемнасці.

Мы ўсё яшчэ думаю аб нейкіх іншых рашэнняў, якія дапамаглі б нам у дыягнастычныя пытанні нашых карыстальнікаў без неабходнасці прасіць аб доступе дэталяў. Калі ў вас ёсць нейкія намёкі мы будзем рады разгледзець яго

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •