Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 13 з 13

Тэма: як зрабіць усё перакладзеныя пасады і ніткі ў карту сайта

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад hotslot View Post
    Дзякуй за адказ. Я проста хачу, каб усе перакладзена паведамленне і нітак у карту сайта і, калі магчыма гэта павінна быць зроблена падчас усталёўкі або націсніце на кнопку опцыі ў раздзел адміністравання таму няма неабходнасці рэдагаваць што-небудзь. Вы рэкамендуем геаграфічнага таргетынг ў інструментах для вэб-майстроў для кожнага мовы? Таксама Вы рекомендуете дадання RSS-канала / карта сайта для кожнай мовы ў вэб-майстроў?

Вось чаму я быў жадаючы дапамогі для ўсіх перакладзеных паведамленне для дадання ў карту сайта так што гэта не можа быць праблемай.

цёплае прывітанне
    Але ў вас ёсць карта інтэграваная - гэта было зроблена падчас усталёўкі - у чым праблема? Што-то не працуе? ... Ты нават праверыць гэта працуе і ўбачыў гэты лік URL рэзка палепшылася? Калі ёсць пытанне - калі ласка, скажыце, што не так.

Аб геаграфічнай арыентацыі - я не ведаю, што гэта такая магчымасць мэтавага аднаго дамена ў некалькіх месцах у адпаведнасці з URL маскі. Вы ўпэўнены, што вэб-майстроў падтрымлівае нешта падобнае?

І карта сайта генеруецца насам са спасылкамі на ўсе перакладзеныя старонкі разам з арыгінальнымі спасылкамі. Такім чынам, вы проста застацца з рэальнымі прыладамі для вэб-майстроў канфігурацыі для карты сайта і Google атрымае яго.

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    59

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Але ў вас ёсць карта інтэграваная - гэта было зроблена падчас усталёўкі - у чым праблема? Што-то не працуе? ... Ты нават праверыць гэта працуе і ўбачыў гэты лік URL рэзка палепшылася? Калі ёсць пытанне - калі ласка, скажыце, што не так.

Аб геаграфічнай арыентацыі - я не ведаю, што гэта такая магчымасць мэтавага аднаго дамена ў некалькіх месцах у адпаведнасці з URL маскі. Вы ўпэўнены, што вэб-майстроў падтрымлівае нешта падобнае?
    Ды яны гэта зробяць, я зрабіў некалькі шырокіх даследаванняў і што яны робяць. Я ў цяперашні час ёсць некалькі створаная такім чынам, але ім тэставанне вады, перш чым змяняць іх усе.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 25-04-10 у 22:34. Прычына: цытата BBCode выпраўленыя

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад hotslot View Post
    Ды яны гэта зробяць, я зрабіў некалькі шырокіх даследаванняў і што яны робяць. Я ў цяперашні час ёсць некалькі створаная такім чынам, але ім тэставанне вады, перш чым змяняць іх усе.
    OK. На самай справе я аддаю перавагу не даваць парады аб тым, чаго я не ведаю. І я толькі даведаўся, што вы ў стане мск некалькі месцаў для аднаго дамена ў адпаведнасці з URL маскі.
    Калі заўгодна мог напісаць для іншых карыстальнікаў, як гэта зрабіць - я думаю, што яны могуць быць gracefull за добрую артыкул аб тым, што (нават кароткі).

Апошні раз рэдагавалася vBET; 25-04-10 у 22:52. Прычына: памылка друку

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •