Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 13

Тэма: як зрабіць усё перакладзеныя пасады і ніткі ў карту сайта

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    116

Default як зрабіць усё перакладзеныя пасады і ніткі ў карту сайта

дапаможа зрабіць больш якасны код
    гэта мой код, дададзеныя

/ / Дадатковы код
    $ Alanguages = Array ('EN', 'мс »,« ар »,« ж-CN');
    калі (! $ архіў) {
    $ Strlenhost = StrLen ($ vbseo_vars ['bburl']."/");
    $ Currentthreadurl = vbseo_url_thread ($ threadrow, 1, $ архіў);
    Еогеасп ($ alanguages як $ мове) {
    $ Vbseo_stat ['т']++;
    $ Enchancedthreadurl = падрадок ($ currentthreadurl, 0, $ strlenhost). $ Мова ."/". падрадок ($ currentthreadurl, $ strlenhost);
    vbseo_add_url ($ enchancedthreadurl, $ да $ threadrow ['lastpost'], $ частата);
    }
    }
    / / Канец дадатковы код

мая статыстыка ніжэй
    Тэмы
    89,236
    Паведамленняў
    114,407
    Члены
    1,877
    змаўчанні карта сайта стварыць каля 2xx.xxx URL-адрасоў
    але з 5-ці мовах яго толькі ствараць 457160 URL-адрасоў

для пост толькі, калі ўсё перакладзена і ствараць спасылкі з карты сайта
    яго пра 560000 адрасоў

што здарылася з маім кодам
    калі ласка, дапамажыце мне
    дзякуй

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Наша інтэграцыя код проста проста дадае URL-адрасоў для перакладзены патокі. І па змаўчанні толькі на першай старонцы патоку. Мы апішам, як змяніць код, каб есьці і іншыя старонкі струмень, калі вы гэтага хочаце.

Сябра старонак не маюць дачынення, і мы раім нават блакаваць тыя старонкі ў файле robots.txt

Калі вы хочаце, каб у вашым карта сайта таксама спасылкі для перакладу паведамленняў, то скарыстайцеся рашэннем ніжэй:
    1. Адкрыць файл / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php
    2. Знайсці код:
    PHP Code:
    $vbseo_stat['p'] += vbseo_add_2urls
    3. Пастаўленыя перад ёй:
    PHP Code:
    //additional code

$currenturl vbseo_url_post($threadrow$postrow$pcount);
      foreach(
    $alanguages as $language) {
        ++
    $vbseo_stat['p'];

$enchancedurl substr($currenturl,0,$strlenhost). $language."/".substr($currenturl,$strlenhost);

vbseo_add_url($enchancedurl$prior2$postrow['dateline'], $vboptions['vbseo_sm_freq_p']);
      }
    //end additional code 
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 04-04-10 у 13:14. Прычына: пацвердзіў працоўны

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    116

працоўны
    дзякуй дзякуй дзякуй
    thankssssssss ******************************

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    59

"1. Адкрыць файл / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Я не магу знайсці гэтую ..

Хіба што ў стылі мэнэджара?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад hotslot View Post
    "1. Адкрыць файл / vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php"

Я не магу знайсці гэтую ..

Хіба што ў стылі мэнэджара?
    У вас ёсць Sitemap Generator усталяваных на вашым форуме?

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    59

Я паняцця не маю?

Не маглі б вы зноў увайсці ў мой профіль адміністравання і праверыць? Я заўважаю ў нас нейкая "пытанне" Аб праекце Карта сайта, калі мы Увайсці Аднак мы выкарыстоўваем vbseo карта сайта правільна?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я паняцця не маю?

Не маглі б вы зноў увайсці ў мой профіль адміністравання і праверыць? Я заўважаю ў нас нейкая "пытанне" Аб праекце Карта сайта, калі мы Увайсці Аднак мы выкарыстоўваем vbseo карта сайта правільна?
    Таму праверыць у профіль адміністравання. Таксама, калі ён ужо ўсталяваны, то вы павінны шукаць / Vbseo_sitemap / vbseo_sitemap_functions.php ў вашым форуме каталогу.

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    59

Часам яго лягчэй зрабіць / паказаць тое, каб сказаць тое, што павінна быць зроблена. Я паняцця не маю, як я вельмі зьбянтэжаны, калі гаворка заходзіць аб гэтай рэчы. Я ведаю, але я купіў 2 ліцэнзіі тут і ні, здаецца, варта якое-небудзь значэнне, акрамя галаўнога болю і Google памылак. Гэта праграмнае забеспячэнне, якія не павінны быць набыты, калі Вы ведаеце, як рэдагаваць ліцэнзіі і коды і ўсталёўкі іх на працу. Я думаю, vbet складае 2 гады ад таго, каб сапраўды законным гатовы да запуску праграмы, то, можа быць, ён павінен быць змешчаны на sale.I нават заплаціў за инстилляции як я нічога не ведаю аб гэтым матэрыяле. Мне сапраўды трэба каго-небудзь з vbet выдаткаваць 2 хвіліны, каб зазірнуць у маю адміністратара і атрымаць рэчы, працуе, як яны павінны быць. Я веру ў рэчы vbet проста трэба наладзіць, дзе яна на самай справе працуе правільна.
    Апошні раз рэдагавалася hotslot; 25-04-10 у 21:15.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Часам яго лягчэй зрабіць / паказаць тое, каб сказаць тое, што павінна быць зроблена. Я паняцця не маю, як я вельмі зьбянтэжаны, калі гаворка заходзіць аб гэтай рэчы. Я ведаю, але я купіў 2 ліцэнзіі тут і ні, здаецца, варта якое-небудзь значэнне, акрамя галаўнога болю і Google памылак. Гэта праграмнае забеспячэнне, якія не павінны быць набыты, калі Вы ведаеце, як рэдагаваць ліцэнзіі і коды і ўсталёўкі іх на працу. Я думаю, vbet складае 2 гады ад таго, каб сапраўды законным гатовы да запуску праграмы, то, можа быць, ён павінен быць змешчаны на sale.I нават заплаціў за инстилляции як я нічога не ведаю аб гэтым матэрыяле. Мне сапраўды трэба каго-небудзь з vbet выдаткаваць 2 хвіліны, каб зазірнуць у маю адміністратара і атрымаць рэчы, працуе, як яны павінны быць. Я веру ў рэчы vbet проста трэба наладзіць, дзе яна на самай справе працуе правільна.
    Звярніце ўвагу, што vBET вельмі лёгкі і ўстаноўкі трывіяльная. Існуе не любы файл выданне наогул, каб усталяваць vBET.

Інтэграцыя з рознымі убудовамі залежыць ад тых магчымасцяў убудовамі. Калі якое-небудзь выданне для інтэграцыі неабходна гэта значыць толькі тое, што убудова, які інтэгруецца слабы ў кропку падтрымкі дадатковых функцый. Вы можаце напісаць, каб каманда vBSEO калі вы думаеце, што яны зрабілі прадукт са слабымі магчымасцямі інтэграцыі (няма гаплікаў на ўсіх) і хочуць, каб спытаць пра яго паляпшэнні. Мы нясем адказнасць толькі за наш код і даюць рашэнні для інтэграцыі з тымі, хто не думаць пра гэта. Мы не можам сказаць vBSEO каманды ўнёс змяненні і зрабіць свой прадукт адкрыты для дадатковых функцый (на самай справе мы зрабілі гэта - яны не хочуць мець свой прадукт адкрыты для новых функцый).

Вяртаючыся да пытання - што гэта праблема? Вы заяўляеце, што нашы супрацоўнікі павінны дапамагчы вам атрымаць рэчы, працуе як трэба, быць, але вы ніколі не казаў, што не працуе належным чынам. Як я разумею вашу хацеў знайсці файл з-за якой-то праблемы з генератарам. Так у чым жа праблема?
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 25-04-10 у 21:30.

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    59

Дзякуй за адказ. Я проста хачу, каб усе перакладзена паведамленне і нітак у карту сайта і, калі магчыма гэта павінна быць зроблена падчас усталёўкі або націсніце на кнопку опцыі ў раздзел адміністравання таму няма неабходнасці рэдагаваць што-небудзь. Вы рэкамендуем геаграфічнага таргетынг ў інструментах для вэб-майстроў для кожнага мовы? Таксама Вы рекомендуете дадання RSS-канала / карта сайта для кожнай мовы ў вэб-майстроў?

Вось чаму я быў жадаючы дапамогі для ўсіх перакладзеных паведамленне для дадання ў карту сайта так што гэта не можа быць праблемай.

цёплае прывітанне
    Апошні раз рэдагавалася hotslot; 25-04-10 у 21:55.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •