Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Сайт павольна пасля ачысткі кэша

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Default Сайт павольна пасля ачысткі кэша

Я прайшоў праз і рэалізуюцца ўсе магчымыя прыёмы аптымізацыі я магу знайсці. Гэта ўключае ў сябе Nginx ў якасці проксі для Apache, vbOptimize з Memcached, і ўсе звычайныя працэдуры аптымізацыі форуму.

Я працую з двума двухпрацэсарная сервераў четырехядерных працэсараў з 12-і *** аператыўнай памяці, і 15k SAS дыскаў у рэйд. Гэта значыць, іншымі словамі, серверы маюць дастатковую магутнасць для апрацоўкі ўсё.

Асноўны сайт пачынае запавольвацца адразу пасля кэш vBET чысціцца кожныя 15 дзён. (База дадзеных атрымлівае крыху больш за *** пасля гэтага 15 дзён)> 500k старонак у дзень, скануецца пошукавікамі.

Ёсць усё, што я магу зрабіць для налады Apache для апрацоўвае гэтыя запыты лепш? Гэта мае бягучыя налады Apache:
    ад HTTPD-mpm.conf
    # Prefork MPM
    StartServers 20
    MinSpareServers 20
    MaxSpareServers 25
    MaxClients 180
    MaxRequestsPerChild 1000
    З HTTPD-default.conf:
    Выйшла 150
    KeepAlive On
    MaxKeepAliveRequests 80
    KeepAliveTimeout 3
    UseCanonicalName Off

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Фокус у тым, - калі вы сапраўды не трэба, то не выкарыстоўвайце апошняй стратэгіі ачысткі. Я ведаю, што ёсць калі - Вы праверылі іншыя стратэгіі ачысткі? Іншыя не ясна ўвесь кэш і запатрабуе больш рэсурсаў, каб ачысціць ад іншага боку.

Наступная vBET 3.x рэліз можа дапамагчы вам - мы будзем дадаваць новыя дадатковыя параметры прадукцыйнасці для сапраўды вялікіх старонак. Мы таксама выявілі, вузкае месца з перакладам спасылкі. На дадзены момант мы ўкаранілі рашэнне для VB Дружалюбныя URL у vBET4.x (яшчэ не выпушчаны), і мы пастараемся прыняць яго і для vBSEO. Калі нам удасца мы будзем рухацца яна таксама vBET 3.x пытанне ў тым, што vBSEO просіць спасылкі адну за іншы, і гэта вырабляе дзесяткі запытаў Google. Як я ўжо пісаў, мы ўжо ўкаранілі рашэнне для URL, В. Б. Frinedly - мы зрабілі затрымкі перакладу. Праблема з vBSEO тым, што яна працуе па-за У.Б., пасля перакладу адбываецца, і таксама не гавораць ці патрэбы URL, каб праверыць правільнасць фактычнай
    або пакласці яго ў выхадны.
    Лот дэталяў - у бліжэйшы час мы ведаем адно вузкае месца, што адбываецца толькі тады, калі кэш не запоўнены, і мы ўжо працуем над гэтым пытаннем.

Так што ў гэты момант я магу проста раю вам гуляць з расчысткай стратэгіі і іншыя параметры афармлення. Для іншых стратэгій:
    - Калі ачыстка кэша адной табліцы не забойства вашага сервера, а затым усталяваць больш "Кэш ачысткі timelap '- ваш сервер будзе перавесці дух паміж палянамі
    - Analise вашага форуму трафіку і праверыць, калі ён менш - змена ачысткі выканання да гэтага часу
    - Усталяваць ніжні кэш TTL - маленькія табліцы будуць выдаленыя так ачыстка сама зойме менш рэсурсаў. Іншы бок - сервер прыйдзецца прасіць Google часцей для перакладаў.
    - Эксперыментальны: Набор «Хуткі мясцовых выдаленне з аптымізацыі табліц адкрытых / Адчувае / vbenterprisetranslator_functions.php і каментаваць там 3 радкі кода, з 'OPTIMIZE лакальную табліцу». Гэта дасць магчымасць зрабіць сапраўды хутка выдаленне без неабходнасці абнаўлення індэксаў. Заўвага: індэксы будуць расці, так што вам прыйдзецца, каб выканаць запыт ўручную - г.зн. праверыць яго адзін раз у тыдзень. Калі яна будзе працаваць для вас, мы будзем ажыццяўляць новую стратэгію, дзе індэксы будуць рэарганізаваны не кожны дзень.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Ды на vbSEO.

Я выкарыстоўваю нармальнае выдаленне ў дадзены момант і яна, здаецца, не занадта доўга, каб атрымаць рэчы чысцяцца. З хуткага выдалення, мясцовыя індэксы левай ў такт, а нармальныя індэксы выдалення ачышчаюцца? Ці будзе мець старыя індэксы маюць якую-небудзь выгаду, калі яны не аптымізаваны?

Рэчы толькі, здаецца, запавольваецца, калі ёсць вялікая колькасць трафіку на сайце і Кэш аднаўляецца. Я ўпэўнены, што гэта таму, што Apache працэсы не зачыняюцца гэтак жа хутка, як звычайна (так як дадзеныя будуць запытаны ў Google).

Гэта прыемна чуць, што наступная версія будзе палепшыць хуткасці зноў. Я толькі пераканаўшыся, што не было нічога яшчэ, што я мог зрабіць з налады Apache.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі вы выкарыстоўваеце нармальнай ачысткі затым забыўся пра маю падказкі. Я думаў, што вы выкарыстоўваеце апошнюю стратэгію і выдаліць увесь кэш. Выбачайце - непаразуменне Проста пакіньце ўсё як ёсць.

У такіх, як я магу параіць ўсталяваць большы кэш TTL. Менш дадзеныя будуць выдаленыя кожны раз, так што менш дадзеных будзе аднаўляцца.

Тое, што вы таксама можаце зрабіць, гэта пераканацца, што ваш сервер не трымае выходных запытаў. Мы выявілі, што некаторыя серверы паводзяць сябе падобным чынам, калі шмат выходных запытаў збіраецеся жа серверы. З 100 запытаў можа прыняць 1000 х больш часу, чым 1 запыт (тэарэтычна павінны прымаць 100 х больш часу). Гэта могуць быць некаторыя брандмаўэр, сервер праблема бяспекі. Вядома, можа быць, што Google ставіць які-небудзь «пакаранне» ў такім выпадку. Так што калі вы можаце знайсці што-то ў гэтай галіне - гэта можа дапамагчы. Калі няма, калі ласка чакаць паляпшэнняў

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •