Фокус у тым, - калі вы сапраўды не трэба, то не выкарыстоўвайце апошняй стратэгіі ачысткі. Я ведаю, што ёсць калі - Вы праверылі іншыя стратэгіі ачысткі? Іншыя не ясна ўвесь кэш і запатрабуе больш рэсурсаў, каб ачысціць ад іншага боку.

Наступная vBET 3.x рэліз можа дапамагчы вам - мы будзем дадаваць новыя дадатковыя параметры прадукцыйнасці для сапраўды вялікіх старонак. Мы таксама выявілі, вузкае месца з перакладам спасылкі. На дадзены момант мы ўкаранілі рашэнне для VB Дружалюбныя URL у vBET4.x (яшчэ не выпушчаны), і мы пастараемся прыняць яго і для vBSEO. Калі нам удасца мы будзем рухацца яна таксама vBET 3.x пытанне ў тым, што vBSEO просіць спасылкі адну за іншы, і гэта вырабляе дзесяткі запытаў Google. Як я ўжо пісаў, мы ўжо ўкаранілі рашэнне для URL, В. Б. Frinedly - мы зрабілі затрымкі перакладу. Праблема з vBSEO тым, што яна працуе па-за У.Б., пасля перакладу адбываецца, і таксама не гавораць ці патрэбы URL, каб праверыць правільнасць фактычнай
або пакласці яго ў выхадны.
Лот дэталяў - у бліжэйшы час мы ведаем адно вузкае месца, што адбываецца толькі тады, калі кэш не запоўнены, і мы ўжо працуем над гэтым пытаннем.

Так што ў гэты момант я магу проста раю вам гуляць з расчысткай стратэгіі і іншыя параметры афармлення. Для іншых стратэгій:
- Калі ачыстка кэша адной табліцы не забойства вашага сервера, а затым усталяваць больш "Кэш ачысткі timelap '- ваш сервер будзе перавесці дух паміж палянамі
- Analise вашага форуму трафіку і праверыць, калі ён менш - змена ачысткі выканання да гэтага часу
- Усталяваць ніжні кэш TTL - маленькія табліцы будуць выдаленыя так ачыстка сама зойме менш рэсурсаў. Іншы бок - сервер прыйдзецца прасіць Google часцей для перакладаў.
- Эксперыментальны: Набор «Хуткі мясцовых выдаленне з аптымізацыі табліц адкрытых / Адчувае / vbenterprisetranslator_functions.php і каментаваць там 3 радкі кода, з 'OPTIMIZE лакальную табліцу». Гэта дасць магчымасць зрабіць сапраўды хутка выдаленне без неабходнасці абнаўлення індэксаў. Заўвага: індэксы будуць расці, так што вам прыйдзецца, каб выканаць запыт ўручную - г.зн. праверыць яго адзін раз у тыдзень. Калі яна будзе працаваць для вас, мы будзем ажыццяўляць новую стратэгію, дзе індэксы будуць рэарганізаваны не кожны дзень.