Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 3 123 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 29

Тэма: Абноўлены да апошняй версіі 4101BF сёння па спасылцы Ланг отн=з"альтэрнатыўны" у атрыбуце hreflang

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Default Абноўлены да апошняй версіі 4101BF сёння па спасылцы Ланг отн=з"альтэрнатыўны" у атрыбуце hreflang

Так як я падвышаны звяжыцеся з намі, каб дадаць IBM і ў асноўным спасылка отн=з"альтэрнатыўны" і код у атрыбуце hreflang для перакладу старонак, але гэта не з'яўляецца пасля абнаўлення. Я зрабіў выдаліць cloudlflare кэш, каб быць упэўненым, то не было ў наяўнасці.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

пінг - не ўпэўнены, калі я прапусціў somhing, дазваляе ў наладах і ўсё роўна ніякага значэння

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Добры дзень, прабачце, але я не ўпэўнены, ці правільна я зразумеў пытанне. Вы зробленыя Vbet абнаўленне і вы хочаце выкарыстоўваць IBM перакладу. Я мяркую, што вы стварылі ўліковы запіс IBM і усталюйце правільныя налады ў Admin CP > vBET > Translation Providers для "IBM Watson FREE/Commercial Translation API key" і "IBM Watson FREE/Commercial Translation API URL". Калі вы зрабілі гэта і цікава IBM пераклад сапраўды працуе, вы можаце праверыць гэта, загрузіўшы файл на вашым форуме ад Vbet пакет (do-not-upload\tools\providers-tests\test_ibmwatson.php) і праверка перакладаў статус у альтанцы (паставіць адрас вашага форуму /test_ibmwatson.php). Вось як вы можаце пераканацца, што пераклады IBM працуе для вас, калі гэта пытанне.

Вы таксама пісалі пра тое, што "отн=з"альтэрнатыўны" у атрыбуце hreflang-то" - і ён не разумее, што тут гэтае пытанне. Што вы разумееце пад атрыбуце hreflang? Наконт атрыбуту rel=на"альтэрнатыўны" і? Які параметр менавіта ты пішаш пра (калі ласка, напішыце поўны шлях)? Дзе гэта, мяркуюць, каб з'явіцца і чаму? На жаль я не лаўлю яго. Не маглі б вы, калі ласка, растлумачыць больш падрабязна.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 09-03-19 у 21:40.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Прабачце, я хацела IBM Уотсан, (яшчэ атрымліваеце ключ як заблытана, як можа быць) - не пытанне там з Vbet

Рэальная праблема, я зрабіў абнаўленне, як мне трэба отн=з"альтэрнатыўны" у атрыбуце hreflang на" мета-тэгі дадаюцца ў перакладзеных старонак, і гэта не з'яўляецца, хоць ён у мяне уключаны ў наладах--

Code:
    Adds "alteranate" tags on the page. "Alternate" tags helps Google serve the correct language or regional URL (more information). Enabling this option will have a negative impact on performance (time overhead of adding tags and sending more data to users).

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Цяпер я разумею гэтую праблему. Калі ласка, звярніце ўвагу, што "альтэрнатыўны" і дадаецца толькі для гасцей, і ён бачны толькі ў фармаце HTML (у браўзэры), таму што для робатаў а не для рэальных карыстальнікаў.

Таксама гэта працуе толькі для перакладу URL-адрасы, і вы не выкарыстоўваеце SEO аптымізацыя URL-адрасоў (у вас такая уключанымі ў vBulletin з форуму 4, проста трэба наладзіць vBulletin і потым яшчэ наладзіць Vbet распазнаваць і перакладаць URL-адрасы). Калі вы робіце гэта, і яшчэ ёсць праблема з "альтэрнатыўны" калі Ласка, дайце нам ведаць, мы будзем расследаваць яго.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

аааа ок, я не правяраў, не ўваходзячы ў яго.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Veiwing крыніца https://www.allfreechips.com/de/

Без ўваходу ў сістэму я не бачу тэга?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі гэты параметр уключаны дадатковы HTML-код павінен быць дададзены для гасцей:
    Code:
    <link rel='alternate' hreflang='...
    Гэта павінна быць дададзена для кожнага URL, які вы ўжо перавялі ў кэш для бягучай старонкі. Такім чынам, каб зрабіць гэта тазікі, неабходна таксама дружалюбныя url (перакладаюцца толькі пасля гэтага URL-адрасы). Як я бачу, у вас ужо ёсць ён уключаны, але ў вас ёсць некаторыя праблемы з канфігурацыяй з вашай дружалюбныя URL - на старонцы форуму ў вас ёсць добрыя дружалюбныя URL, але пасля яе націску вы будзеце перанакіраваны на не дружалюбныя URL (з showthread.php). Вы павінны выправіць яе ў вашай канфігурацыі.

Таксама сродак;альтэрнатыўны " дадаецца толькі пры выкарыстанні кэша госць. Гэта не апісана ў апісанні параметру, каб трымаць яго лягчэй зразумець, але гэта зроблена спецыяльна з меркаванняў прадукцыйнасці (кэшированная старонка танна атрымаць, але калі кэш адключаны, то становіцца кожны раз усё перакладзеныя URL для адной старонкі будзе занадта дорага для форумаў, якія маюць усе 53 мовах).
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 11-03-19 у 21:36.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Я бачу гэтую showthread адбываецца толькі тады, калі ваш не на англійскай мове , гэта цікава ўстаноўка ім не хапае?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Гэта адбываецца на вашым форуме, калі вы таксама на англійскай. Перайдзіце па спасылцы на якой-небудзь галінцы на вашым форуме, і я бачу, што вы пераадрасавалі. На перакладзеныя старонкі я бачу вашыя спасылкі з showthread.php з самага пачатку, але на ангельскай старонцы тыя сталі showthread.php калі вы націсніце на яго (вы будзеце перанакіраваны). Таму тут галоўнае пытанне - калі ваш Харол прызнае showthread.php адпаведныя URL-адрасы (пераадрасацыю ёсць), напэўна, гэта прычына, чаму на пераклад старонак з пачатку showthread.php URL-адрасы (ад Vbet змены URL-адрасы, каб дадаць туды мову, і здаецца, што ён атрымлівае такія спасылкі з форуму - гэта адзіны шлях для нас - змяніць тое, што мы атрымліваем).

Калі вы хочаце быць упэўнены, што гэта не пытанне, звяжыцеся з намі, вы можаце часова адключыць убудова админпанели скрыпту і паглядзець, што адбываецца. Вы таксама можаце часова адключыць .реврайт правілы для Vbet.

звяжыцеся налады для SEO URL-адрасы ў Admin CP > vBET > Main > Link Type.
    Больш падрабязную інфармацыю аб канфігурацыі Vbet і налады vBulletin вы знойдзеце ў файле readme.html ад Vbet пакет (ёсць некаторыя парады аб SEO спасылак).
    Таксама пераканайцеся, што вы карыстаецеся падтрымліваюцца СЕА рухавіка. Vbet падтрымлівае vbseo (старое рашэнне) і vBulletin роднай SEO-спасылак.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 13-03-19 у 09:18.

Стар. 1 з 3 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •