Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast
Вынікі 11 да 20 з 29

Тэма: Абноўлены да апошняй версіі 4101BF сёння па спасылцы Ланг отн=з"альтэрнатыўны" у атрыбуце hreflang

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Im праз dragonbyte, я пайшоў, хоць англійская і здавалася б ОК. дазвольце мне працягнуць пошукі

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Такім чынам, у англійскай ўсё выглядае правільна, змяняючы Лэнг яе forunthread? доб.. ніяк не Vbet перайменаваць URL-адрасы для перакладу старонкі? Англійская увайсці ў сістэму або ўсе спасылкі .HTML-код перапісвае?

Толькі калі старонка перакладаецца URL-адрас, вам не перапісаць

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Яшчэ раз на англійскай мове, гэта не правільна, таму што вы будзеце перанакіраваны на showthread.php старонкі, і вы не павінны. URL-адрас у вашым браўзэры павінна быць такі ж, як на першай старонцы - SEO дружалюбных.
    Напрыклад, перайсці да старонцы:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/new-members-forum/10209-new-members-please-read-before-posting-new-post.html
    Вы будзеце перанакіраваны на:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/showthread.php?t=10209&page=10&p=75367#post75367
    Гэтага не павінна было адбыцца.

Што адбываецца са спасылкамі на перакладзеныя старонкі могуць мець дачыненне да гэтага пытання, так што гэта павінна быць вырашана ў першую чаргу.
    Выразна Харол не прызнае адпаведны URL-адрас і зрабіць перанакіраванне, каб не SEO дружалюбных адным.
    Як я ўжо пісаў, Вы можаце лёгка праверыць гэта звязана з Vbet ці не - гл. Папярэдні пост.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Я не магу зноўку стварыць новы раздзел пост у тэме. Калі я націскаю на URL-адрас, ён можа, але любы націск форуму паказвае нармальны СЕА freindlt URL-адрасы. Я думаў, што я быў у парадку з VB, але дзе ты возьмеш новы пост спасылку на тэму?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы знойдзеце, што "новае паведамленне" і спасылкі на галоўнай старонцы форуму:
    Code:
    https://www.allfreechips.com/phpBB2/
    Праверце, калі ласка, не звяжыцеся з намі звязана, каб "Новая-пост" праблему, адключыўшы яго на імгненне. Калі няма - знайсці рашэнне. Калі так - мы дапаможам вам.

Я бачу і іншыя праблемы. Як я бачу цяпер, што не "Новае-пост" адной вашай SEO-спасылак працуе нармальна, але вы не трапіце на перакладзеную старонку - у вас ёсць перанакіраванне на ангельскую старонку. Гэта адбываецца толькі на адной галінцы (падфорумы, ОК).
    Калі ласка, пераканайцеся, што ваш .файл htaccess-гэта нармальна. Таксама пераканайцеся, што вы карыстаецеся падтрыманы Vbet SEO-спасылак. Звярніце ўвагу, што Vbet патрабуе інтэграцыі з vbseo, калі вы выкарыстоўваеце яго (апісана ў readme.html).
    Калі вы пацвердзіць, што ваша канфігурацыя нармальна і пытанне будзе ўсё-ткі адбудзецца, мы дапаможам вам вырашыць яго на серверы. Яшчэ па-першае, калі ласка, парай інструкцыі. Мантаж/абслугоўванне канфігурацыі платны, мы дапаможам вам бясплатна, калі гэта Vbet памылка. Таму спачатку мы павінны пацвердзіць, што ваша канфігурацыя нармальна і "Новая-пост" пытанне-гэта звязана з Vbet. Пакуль СЕА не працуе нармальна без звяжыцеся з намі, мы не можам чакаць, што яны будуць выдатна працаваць з Vbet.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 15-03-19 у 15:13.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Я вашу каманду змяніць htaccess, што даўно на форуме і не на старонках форуму, я таксама пайшоў з Dragonbyte SEO ў месцы нізкіх цэнах і са зніжкамі. Я ведаю, што я не магу выдаліць функцыі "вбсэ" да гэтага часу без памылкі, хоць убудова будзе выдалены з форуму.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

вось форум каталог реврайт.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|dbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|dbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

У каранёвым каталогу у мяне шмат cPanel і дадаў радкі ад COMODO з Vbet дадаў таксама за межамі старонак форуму, але гэта не павінна паўплываць на newthread доб.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Я таксама прайшоў праз усе Dragonbyr=тыя параметры і Vbet і ніякай згадкі аб новым струмені. Я буду плаціць, каб гэта выглядала па бліжэй, калі трэба было выпраўляць.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Dragonbyte SEO не падтрымліваецца Vbet - гэта чаму ў цябе праблемы. Мы не плануем падтрымліваць знешнюю СЕА рухавікоў, паколькі даведка мае убудаваную СЕА рухавіка з 4.0. Мы падтрымліваем інтэграцыі з vbseo як зваротная сумяшчальнасць для форумаў да 4.0 або якія не хочуць мяняць СЕА рухавікоў. Форумы, якія хочаце выдаліць vbseo у бясплатны СЕА рухавік уключаны ў Харол з 4.0.

Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •