Im праз dragonbyte, я пайшоў, хоць англійская і здавалася б ОК. дазвольце мне працягнуць пошукі
Im праз dragonbyte, я пайшоў, хоць англійская і здавалася б ОК. дазвольце мне працягнуць пошукі
Такім чынам, у англійскай ўсё выглядае правільна, змяняючы Лэнг яе forunthread? доб.. ніяк не Vbet перайменаваць URL-адрасы для перакладу старонкі? Англійская увайсці ў сістэму або ўсе спасылкі .HTML-код перапісвае?
Толькі калі старонка перакладаецца URL-адрас, вам не перапісаць
Яшчэ раз на англійскай мове, гэта не правільна, таму што вы будзеце перанакіраваны на showthread.php старонкі, і вы не павінны. URL-адрас у вашым браўзэры павінна быць такі ж, як на першай старонцы - SEO дружалюбных.
Напрыклад, перайсці да старонцы:
Вы будзеце перанакіраваны на:Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/new-members-forum/10209-new-members-please-read-before-posting-new-post.html
Гэтага не павінна было адбыцца.Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/showthread.php?t=10209&page=10&p=75367#post75367
Што адбываецца са спасылкамі на перакладзеныя старонкі могуць мець дачыненне да гэтага пытання, так што гэта павінна быць вырашана ў першую чаргу.
Выразна Харол не прызнае адпаведны URL-адрас і зрабіць перанакіраванне, каб не SEO дружалюбных адным.
Як я ўжо пісаў, Вы можаце лёгка праверыць гэта звязана з Vbet ці не - гл. Папярэдні пост.
Я не магу зноўку стварыць новы раздзел пост у тэме. Калі я націскаю на URL-адрас, ён можа, але любы націск форуму паказвае нармальны СЕА freindlt URL-адрасы. Я думаў, што я быў у парадку з VB, але дзе ты возьмеш новы пост спасылку на тэму?
Вы знойдзеце, што "новае паведамленне" і спасылкі на галоўнай старонцы форуму:
Праверце, калі ласка, не звяжыцеся з намі звязана, каб "Новая-пост" праблему, адключыўшы яго на імгненне. Калі няма - знайсці рашэнне. Калі так - мы дапаможам вам.Code:https://www.allfreechips.com/phpBB2/
Я бачу і іншыя праблемы. Як я бачу цяпер, што не "Новае-пост" адной вашай SEO-спасылак працуе нармальна, але вы не трапіце на перакладзеную старонку - у вас ёсць перанакіраванне на ангельскую старонку. Гэта адбываецца толькі на адной галінцы (падфорумы, ОК).
Калі ласка, пераканайцеся, што ваш .файл htaccess-гэта нармальна. Таксама пераканайцеся, што вы карыстаецеся падтрыманы Vbet SEO-спасылак. Звярніце ўвагу, што Vbet патрабуе інтэграцыі з vbseo, калі вы выкарыстоўваеце яго (апісана ў readme.html).
Калі вы пацвердзіць, што ваша канфігурацыя нармальна і пытанне будзе ўсё-ткі адбудзецца, мы дапаможам вам вырашыць яго на серверы. Яшчэ па-першае, калі ласка, парай інструкцыі. Мантаж/абслугоўванне канфігурацыі платны, мы дапаможам вам бясплатна, калі гэта Vbet памылка. Таму спачатку мы павінны пацвердзіць, што ваша канфігурацыя нармальна і "Новая-пост" пытанне-гэта звязана з Vbet. Пакуль СЕА не працуе нармальна без звяжыцеся з намі, мы не можам чакаць, што яны будуць выдатна працаваць з Vbet.
Апошні раз рэдагавалася vBET; 15-03-19 у 15:13.
Я вашу каманду змяніць htaccess, што даўно на форуме і не на старонках форуму, я таксама пайшоў з Dragonbyte SEO ў месцы нізкіх цэнах і са зніжкамі. Я ведаю, што я не магу выдаліць функцыі "вбсэ" да гэтага часу без памылкі, хоць убудова будзе выдалены з форуму.
вось форум каталог реврайт.
Code:RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/phpBB2/$2 [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|dbseo_sitemap/|cron) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|dbseo_sitemap) RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ dbseo.php [L,QSA] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/ RewriteRule ^(.+)$ dbseo.php [L,QSA]
У каранёвым каталогу у мяне шмат cPanel і дадаў радкі ад COMODO з Vbet дадаў таксама за межамі старонак форуму, але гэта не павінна паўплываць на newthread доб.
Я таксама прайшоў праз усе Dragonbyr=тыя параметры і Vbet і ніякай згадкі аб новым струмені. Я буду плаціць, каб гэта выглядала па бліжэй, калі трэба было выпраўляць.
Dragonbyte SEO не падтрымліваецца Vbet - гэта чаму ў цябе праблемы. Мы не плануем падтрымліваць знешнюю СЕА рухавікоў, паколькі даведка мае убудаваную СЕА рухавіка з 4.0. Мы падтрымліваем інтэграцыі з vbseo як зваротная сумяшчальнасць для форумаў да 4.0 або якія не хочуць мяняць СЕА рухавікоў. Форумы, якія хочаце выдаліць vbseo у бясплатны СЕА рухавік уключаны ў Харол з 4.0.