Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Я бачу вы не выкарыстоўваеце апошнюю версію vbet. Звычайна мы рэкамендуем абнавіць vbet да апошняй версіі, таму што людзі апісваюць праблемы, якія маглі быць ужо выпраўленыя. Але ж я не бачу ў рэлізе адзначаецца, што аб праблемах URL-адрас, я дапамагу вам з больш старой версіяй.
Калі ласка, пацвердзіце, што ў вас ёсць належныя канфігурацыі ў Admin CP > vBET > Main - падобна на тое, ад vbet не распазнае ваш базавы URL (можа быць, вы памыляецеся: мова форуму, форуму ці каталога, або форуме асноўны дамен). Я не магу прайграць праблему, таму, калі вы пацвердзіць, што ваша канфігурацыя ОК, я буду мець, каб выправіць праблему на вашай баку - я звяжуся з Вамі ў личке тады. Але спачатку, калі ласка, праверце вашыя налады.
Мы знайшлі прычыну гэтай праблемы. Гэта памылка для варыянту Перавесці 'Alt' атрыбуты. У гэты момант я адключыў яго на свой сервер, мы будзем размяшчаць тут інфармацыю, калі мы вырашым гэтую праблему.
Мы знайшлі рашэнне для гэтай праблемы - ён будзе ўключаны ў наступны рэліз. А пакуль вы можаце адключыць пераклад атрыбутаў Alt або ваш сцяг на ваш роднай мова будзе мець няправільны URL на перакладзеных старонак (застанецца на перакладзеную старонку, а не вяртацца да роднай мовы).