Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Не працуе вяртанне да мовы па змаўчанні

Default Не працуе вяртанне да мовы па змаўчанні

Text automatically translated from: Russian to: Belarusian
    Translated text
    Прывітанне

vBulletin Version 4.1.4 Patch Level 2
    vB Enterprise Translator 4.9.1

Не працуе вяртанне да мовы па змаўчанні (Ру)

-- калі форум пераведзены на Англійскую:
    Original text

у атрыбуце hreflang='RU' у тэгу href="//" /&ГТ;<спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='Ср' л; href="/Ср/то" /&ГТ;<спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='СК' л; href=" па - /СК/то" /&ГТ;<спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='сл' л; href=" з/сл/з" /&ГТ;&ЛТ;спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='Эс' л; href=" па - /Es/то" /&ГТ;<спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang= " св " з href=" па - /св/то" /&ГТ;<спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='ж-TW' з href=" па - /ж-TW/то" /&ГТ;&ЛТ;спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang= " й " з href=" і/й/ці то" /&ГТ;<спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='тр' з href=" па - /тр/то" /&ГТ;<спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='Вялікабрытанія' з href="/Вялікабрытанія/то" /&ГТ;&ЛТ;спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='ві' з href=" па - /ві/то" /&ГТ;
    Translated text
    -- калі форум пераведзены на Нямецкую:
    Original text

у атрыбуце hreflang='RU' у тэгу href=" па - /дэ /з" /&ГТ;<спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='Ср' л; href="/Ср/то" /&ГТ;<спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='СК' л; href=" па - /СК/то" /&ГТ;<спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='сл' л; href=" з/сл/з" /&ГТ;&ЛТ;спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='Эс' л; href=" па - /Es/то" /&ГТ;<спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang= " св " з href=" па - /св/то" /&ГТ;<спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='ж-TW' з href=" па - /ж-TW/то" /&ГТ;&ЛТ;спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang= " й " з href=" і/й/ці то" /&ГТ;<спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='тр' з href=" па - /тр/то" /&ГТ;<спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='Вялікабрытанія' з href="/Вялікабрытанія/то" /&ГТ;&ЛТ;спасылка отн='альтэрнатыўны' атрыбуце hreflang='ві' з href=" па - /ві/то" /&ГТ;
    Translated text
    - таксама калі націскаць кнопку з Рускай мовай - усё рана застаецца мову перакладу.
    Original text
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 20-09-18 у 00:07. Прычына: Дададзены BB-код

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы праверым яго і вышлем вам адказ.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я бачу вы не выкарыстоўваеце апошнюю версію vbet. Звычайна мы рэкамендуем абнавіць vbet да апошняй версіі, таму што людзі апісваюць праблемы, якія маглі быць ужо выпраўленыя. Але ж я не бачу ў рэлізе адзначаецца, што аб праблемах URL-адрас, я дапамагу вам з больш старой версіяй.

Калі ласка, пацвердзіце, што ў вас ёсць належныя канфігурацыі ў Admin CP > vBET > Main - падобна на тое, ад vbet не распазнае ваш базавы URL (можа быць, вы памыляецеся: мова форуму, форуму ці каталога, або форуме асноўны дамен). Я не магу прайграць праблему, таму, калі вы пацвердзіць, што ваша канфігурацыя ОК, я буду мець, каб выправіць праблему на вашай баку - я звяжуся з Вамі ў личке тады. Але спачатку, калі ласка, праверце вашыя налады.

Прывітанне!
    Я праверыў налады, але не знайшоў прычыну праблемы

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мне прыйдзецца праверыць гэта на вашай баку. Калі ласка, гл. лічку.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы знайшлі прычыну гэтай праблемы. Гэта памылка для варыянту Перавесці 'Alt' атрыбуты. У гэты момант я адключыў яго на свой сервер, мы будзем размяшчаць тут інфармацыю, калі мы вырашым гэтую праблему.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы знайшлі рашэнне для гэтай праблемы - ён будзе ўключаны ў наступны рэліз. А пакуль вы можаце адключыць пераклад атрыбутаў Alt або ваш сцяг на ваш роднай мова будзе мець няправільны URL на перакладзеных старонак (застанецца на перакладзеную старонку, а не вяртацца да роднай мовы).

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •