Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 16 з 16

Тэма: Захапілі яшчэ 4.2.5 VB з vbet памылку

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так што, магчыма, гэты код ствараецца шляхам дадання некалькіх частак (у пятлі ці некаторыя іншыя выразы). Я буду правяраць зноў, гледзячы толькі на частку яго, і хай вы ведаеце.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ОК, я знайшоў яго. Я не мог знайсці яго раней, таму што ў кодзе ў нас ёсць сімвалы да '. Код у файл vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
    Code:
    $vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] = 
    '$lastpostinfo[\'lastposter\'] = \'<!--vBET_SNTA-->\' . $lastpostinfo[\'lastposter\'] .\'<!--vBET_ENTA-->\';'
    .$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'];
    Я не магу прайграць праблему, таму я не змагла праверыць рашэнне. Калі ласка, апішыце, як прайграць або паспрабаваць замяніць код на адну ніжэй. Гэта рашэнне не было праверана.
    Code:
    $vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'] = 
    '$lastpostinfo[lastposter] = \'<!--vBET_SNTA-->\' . $lastpostinfo[lastposter] .\'<!--vBET_ENTA-->\';'
    .$vbulletin->templatecache['forumhome_lastpostby'];
    Гэта можа быць гэта - код памылкі кажа аб нечаканых і з форуму ставіць наш код у " (eval('$final_rendered = "' . $template_code . '";');) гэта можа прывесці да памылкі. Раскажыце, калі ласка, як прайграць або праверыць магчымыя рашэнні і адпраўце нам Ваш статус.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 24-06-18 у 10:42.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Я не магу прымусіць памылку, я быў толькі ў стане захапіць яго.. гэта адбываецца як мінімум некалькі раз у пару дзён, так што я буду абнаўляць код і глядзець!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Выдатна - будзем чакаць вашай інфармацыі.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Пакуль няма памылак, добра глядзіцца

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Выдатна. Я буду адзначаць гэтую памылку, як вырашыць і ўключыць рашэнне ў наступным рэлізе. Калі праблемы зноў з'явяцца, калі ласка, дайце нам ведаць.

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •