Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 9 з 9

Тэма: Сервер, які падае

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Default Сервер, які падае

Text automatically translated from: Italian to: Belarusian
    Translated text
    так як я ўсталяваў перакладчык ў мяне ёсць іншая праблема: кожны раз, калі я з'яўляюся часткай спланаванай аперацыі ачысткі Штодня 0:10, я кідаю сервера. Мінулай ноччу я нават спыніўся на працягу 8 гадзін, так што цяпер я павінен быў адключыць гэта, каб пазбегнуць гэтага ў будучыні.
    Як гэта можна выправіць?
    Дзякуй
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Ці мае яна па-ранейшаму адбываецца, калі вы адключаныя запланаванай задачы "В. Б. прадпрыемства Перакладчык (Cache TTL)". Наколькі вялікія вашы табліцы кэш? Калі сервер падзенне адбываецца ў вас ёсць любыя памылкі ў лог-файлы? Спрабавалі Ці вы выкарыстоўваць vBET параметр "Cache ачысткі timelap"? Што ачысткі стратэгіі вы карыстаецеся зараз?

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Translated text
    Калі я не памыляюся Ёсць некалькі табліц кэш, па адной для кожнага мовы. Агульная сума ўсіх рэзервовых копій базы дадзеных, якія я зрабіў 2 сакавіка было 877 мб. Калі мы зробім сярэднім кэш-сталамі, будзе 5 Мб кожны, пачынаючы ад больш за 14 мб кітайскіх і японскіх, на працягу мінімум 2 Мб на тайская мова. Сцэнар, які выдаляе старыя пераклады адпраўляецца ў 3.30. Гледзячы на варыянты vbet старыя пераклады павінны быць выдаленыя кожныя 15 дзён, устаноўлены опцыі, як вы выказаліся вы пры ўсталёўцы.
    Калі вы маеце на ўвазе timelap параметр, стратэгіі ачыстка кэшу, гэта выключэнне мае значэнне Звычайнае.
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы не адказалі на найбольш важнай інфармацыі - гэта ўсё яшчэ падае, калі задачы па раскладзе адключаны? Спачатку мы павінны вызначыць, сапраўды vBET рэальная праблема.

У нармальным выдалення старых кэша выдаляецца штодня. Калі вы жадаеце хуткі спосаб выдалення - выкарыстанне апошняй стратэгіі - гэты будзе выдаліць увесь кэш адзін раз у 15 дзён. Яна працуе неадкладнага і выкарыстоўваць практычна 0 рэсурсаў сервера. Але вы павінны запоўніць ўвесь кэш зноў, а не толькі стары.

А вы спрабавалі выкарыстаць "Cache ачысткі timelap" варыянт?

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Translated text
    Сервер зноў разбіўся сёння ўвечары: я адключыў ачысткі 0:10, але ўпаў у 3:30, калі ён сышоў BB прадпрыемства Перакладчык (Cache TTL)
    Original text

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Translated text
    Я паглядзеў, кошт на якія Вы спасылаецеся усталёўваецца ў 1. Каб быць дакладным, складаецца ў наступным:
    Original text

Кэш ачысткі timelap
    Колькі секунд чакання паміж ачыстка табліцы кэша. Усталюйце 0 для адключэння. Звярніце ўвагу, што vBET мае больш за 150 кэш табліцы ясна - ўсталёўваць гэтае значэнне занадта высока, што можа прывесці да ачыстцы, якая пачынаецца ў ноч будзе працягвацца нават у дзённыя гадзіны. Таксама не варта выстаўляць гэта значэнне, што ваш MySQL сувязі чакае без выкарыстання (MySQL ўсталёўка: wait_timeout) - у адваротным выпадку гэта прывядзе да 'MySQL сервер сышоў памылка' і ачысткі не будзе скончана.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Valdo View Post
    Translated text
    Сервер зноў разбіўся сёння ўвечары: я адключыў ачысткі 0:10, але ўпаў у 3:30, калі ён сышоў BB прадпрыемства Перакладчык (Cache TTL)
    Original text
    Выбачайце - я не атрымліваю адну рэч - у вас ёсць ачысткі два разы на дзень? Калі ласка, адключыце задачу ачысткі і скажыце ваш сервер рухне пры расчыстцы адключана (не важна, на якіх гадзіну - адключыць яго цалкам). Калі сервер не паваліцца, калі кэш ачысткі адключаная, то гэта азначае, што vBET вінаваты. Калі да гэтага часу crasches то што-то яшчэ прычыны гэтага.

Калі vBET вінаваты то ў вас ёсць некалькі варыянтаў, каб вырашаць пытанне:
    - Усталяваць большае значэнне на "ачыстку кэша timelap" - гэта дасць час і больш рэсурсаў працэсара для іншых патокаў паміж ачысткі кэша кожны стол. Я прапаную зрабіць гэта ў першую чаргу
    - Усталяваць ніжні "Cache Time To Live (TTL)" - тады вашыя табліцы будзе менш, так што ачыстка будзе танней.
    - Гуляць з "Cache ачысткі стратэгіі" - апошні вырашыць вашу праблему на 100% - ён разлічаны на вельмі вялікі кэш і будуць зразумелыя нават велізарны схованку адразу, таму што яна проста выдаляе цэлыя табліцы кэша і стварае яго нанава. Але яна ачышчае ўвесь кэш адзін раз за перыяд Кэш TTL, таму кэш павінны быць запоўненыя з самага пачатку. Гэта апошняе, што я раю выкарыстоўваць, так што калі нічога не працуе гэта ў 100%. Ён дадаецца проста для такіх сітуацый

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Translated text
    Мы стараліся першае рашэнне вы прапанавалі, усталёўваючы значэнне 3. Гаспадар сказаў, што было памяншэнне нагрузкі, а ісці наперад у дзень павялічваецца. Памяншэнне працягласці, у дні, кэш, праблема можа быць вырашана? Сервер знаходзіцца пад нагрузкай, або, ачысціўшы кэш пераклады яшчэ не былі захаваныя ў кэшы?
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ТАКІМ ЧЫНАМ, наступныя крокі, якія могуць вам дапамагчы:
    1. Павелічэнне кэш TTL - менш дадзеных будзе ачышчаны кожны раз
    2. Змена ачысткі стратэгіі: "Хуткае выдаленне з мясцовымі аптымізаваць табліцы" - калі ласка, звярніце ўвагу, што гэтая опцыя можа быць горшым, калі кэш не з'яўляецца дастаткова вялікім. Для вялікіх кэшаў лепш, каб нармальна.
    3. Эксперыментальны: Вы можаце абраць "Хуткае выдаленне з мясцовымі аптымізаваць сталы» і адрэдагаваць файл / Адчувае / vbenterprisetranslator_functions.php на каментар 3 радкі кода, якая ўключае ў сябе OPTIMIZE лакальную табліцу. З дапамогай гэтай мадыфікацыі будзе выдаліць толькі старыя дадзеныя ў вельмі хуткі спосаб, але вашы індэксы не будуць перабудоўваць і будзе расці, так што вам прыйдзецца выканаць пракаментаваў запыт ўручную адзін раз у той час. Калі ён будзе працаваць для вас, то мы можам рэалізаваць яго як адзін з падтрымоўваных стратэгіі - дзе хуткай ачысткі без індэксаў аднавіць і перабудаваць само па сабе можа быць зроблена іншым задача, якая выконваецца, г.зн. адзін тыдзень. Так што калі вы расказаць нам, што ён працуе для вас мы дадамо яго адмыслова для Вас

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •