Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 10

Тэма: Памылкі пры ўсталёўцы

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2014
    Паведамленняў
    8

Default Памылкі пры ўсталёўцы

Прывітанне я толькі што абнавіў сваю ліцэнзію, і паспрабаваў ўсталяваць свой 4.9.1 на мой форум, які працуе з SQL PHP7 4.2.5 і кожны раз, калі я спрабую імпартаваць яго, я атрымліваю наступныя памылкі.
    Я не сцэнарыст зразумець SQL так, каб я сапраўды ў здзіўленні, што гэта азначае,

Вы можаце дапамагчы, калі ласка?

Імпартаванне Прадукту, Пачакайце...

[:]

Выклік нявызначанай функцыі mysql_num_rows() у радку 10 у /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/includes/adminfunctions_plugin.php(1201) : функцыі eval()'код D
    #0 /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/includes/adminfunctions_plugin.php(1201): функцыя eval()
    #1 /homepages/5/d379500424/htdocs/Forum/admincp/plugin.php(1755): install_product(' #2 {галоўная}

Фатальная памылка Карыстальнік: званок у нявызначаную функцыю mysql_num_rows() у радку 10 у ..../includes/adminfunctions_plugin.php(1201) : функцыі eval()'код D у ..../vb/vb.php на лініі 286
    Дадзеныя Трасіроўкі:
    #1 : vbstop() называецца ў ..../includes/class_core.php на лініі 6089
    #2 : vbulletin_error_handler() у радку
    #3 : trigger_error() называецца ў ..../vb/vb.php на лініі 286
    #4 : СБ::handleException() у радку

Вар Тыпу:
    [ Нуль ]

Звесткі Варе:
    нуль

Яго не паказваюць у маім убудоў, так як уяўляецца больш напісана Мае файлы, але не атрымалася цалкам ўсталяваць, таму я не магу зняць яго!

Дзякуй

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Хуткае выпраўленне для гэтай праблемы:
    • Адкрыць файл do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml
    • Знайсці код:
      PHP Code:
      if (!mysql_num_rows($exists) ) { 
    • Заменіце яго код:
      PHP Code:
      if (!mysqli_num_rows($exists) ) { 

Гэтая праблема будзе выпраўленая ў наступным выпуску.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2014
    Паведамленняў
    8

Прывітанне, дзякуй за аператыўны адказ.

Я шукаў гэты файл, як вы сказалі, але ў мяне няма нічога ў мой файл, які выглядае як тое, што вы выклалі.
    Відавочна, вы лепш за мяне ведаеце, але я проста не бачу, што ваш просяць у XML-файл.
    Я шукаў на некалькіх розных запытаў і не знайшлі гэты код у do-not-upload/product-vbenterprisetranslator.xml

Ці можаце вы параіць, калі ласка? Я магу Скапіяваць код тут, калі вам падабаецца?

Дзякуй Ян

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2014
    Паведамленняў
    8

Прывітанне я выкарыстаў іншы рэдактар і цяпер знайшоў файл і зменены. Цяпер мне трэба наладзіць у панэлі кіравання, але ён выглядае ўстанавілі.

Дзякуй за вашу дапамогу.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Я рады, што я дапамог табе.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2014
    Паведамленняў
    8

Прабачце, што турбую вас..

Але я проста не магу атрымаць гэтую працу.

Я прачытаў інструкцыі па ўсталёўцы і дадалі ўсім API за выключэннем Google.
    Калі я націскаю на любы з сцягоў я атрымліваю:

PHP папярэджанне: код preg_replace(): параметр /e мадыфікатар больш не падтрымліваецца, выкарыстоўвайце замест распаўсюджаныя ў ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php на лініі 554

PHP папярэджанне: код preg_replace(): параметр /e мадыфікатар больш не падтрымліваецца, выкарыстоўвайце замест распаўсюджаныя ў ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php на лініі 324

Ці я атрымаю гэта:

Некалькі Варыянтаў

Назва дакумента, які вы прасілі (/Forum/Forum/search.php) не можа быць знойдзены на гэтым серверы. Аднак, мы знайшлі дакументы з імёнамі, падобнымі на той, які вы прасілі.
    Наяўныя дакументы:

/Форуму/форум.на PHP/пошук.РНР?=430182&амп searchid;мова=г (агульнае базавую імя)
    Калі ласка, разгледзіце магчымасць інфармавання ўладальніка спасылаецца старонкі аб зламанай спасылцы.

Мой форум знаходзіцца ў асобнай тэчцы пад назвай форум і ў "форум каталог" я ёсць /форум

Любыя ідэі?

Дзякуй

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Выбачайце за затрымку. Мы праверым, чаму папярэджання ўсё роўна з'яўляюцца (павінен быць адключаны). Мы хутка звяжамся з вамі. Калі ласка, гл. лічку.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 04-07-17 у 11:54.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, паглядзіце асабістае паведамленне - мы чакаем, каб дапамагчы вам

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2014
    Паведамленняў
    8

Паведамленне адпраўлена, выбачайце за затрымку, быў у ад'ездзе.

Адказаў у лічку.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Праблема вырашана. Ён быў cosed ў PHP 7 адрозненняў. Змены будуць уключаны ў наступны рэліз, у вас ужо ёсць на вашым серверы

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •