Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 11

Тэма: Недапушчальны аргумент пастаўляюцца для Еогеасп () у [шлях] / уваходзіць / class_postbit.php (294)

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Text automatically translated from: Italian to: Belarusian
    Translated text
    Vbet з'яўляецца апошняй версіяй Я усталяваў гэта вы і vbseo 3.3.2.
    З гэтай памылкай, калі я перайменаваць абмеркавання на мове арыгіналу, і нават калі я стараюся, каб перамясціць абмеркавання з адной катэгорыі ў іншую.
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я не магу прайграць гэта на нашых форумах, так што мне трэба трохі дапамагчы на вашым баку

OK - я праверыў крыніца і гэта абумоўлена некаторымі падлучальны модуль з дапамогай кручка "postbit_display_complete". vBET мае 2 ўбудоў з дапамогай гэтага кручка. Ці можаце вы вызначыць, якая з прычын непрыемнасцяў на вашым форуме? Вы можаце проста зрабіць гэта шляхам адключэння аднаго і праверыць гэта праблема ўсё яшчэ існуе. Калі так, то уключыце яго і адключыць іншую. Калі да гэтага часу існуюць, паспрабуйце выбраць стэнд інвалідаў. Калі ён усё яшчэ існуе - то, хутчэй за ўсё гэта не vBET віне - паспрабуйце зрабіць адключыць ўвесь vBET і чэк.

Вы будзеце адключыць плягін, панэль адміністратара-> Plugins & Прадукты -> Мэнэджар убудоў
    Вы будзеце адключыць гэты мод на панэль адміністратара-> Plugins & Прадукты -> Упраўленне прадуктамі

Калі ласка, дайце мне ведаць аб выніках. Калі вы PM мне доступ дэталі я праверу сам

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Translated text
    Я спрабаваў адключыць Перакладчык BB прадпрыемства і тую ж памылку, але гэтая памылка пачаў даваць мне на наступны дзень пасля ўсталёўкі.
    Да каму я магу спытаць то вырашыць?
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я разумею, што вы бачыце памылка пры запуску пасля vBET усталяваны. Але, як бачыце vBET не мае нічога агульнага з ім, таму што памылка ўсё роўна з'яўляецца, калі vBET адключаная. Гэтак жа і некаторыя іншыя змены павінна было быць зроблена на вашым форуме. Можа быць, некаторыя іншыя мод быў таксама дадаў, што або якой-небудзь канфігурацыі змяніўся.

Першы калі ласка, вызначыць, хто вінаваты. Так адключыць адзін за іншым усе убудовы, якія працуюць з "postbit_display_complete 'крук - кожны раз правяраць вы ўсё яшчэ ёсць памылкі. Калі вам вызначыць, хто вінаваты, то калі ласка, звяжыцеся з аўтарам мода які робіць беспарадак. Калі ў вас яшчэ ёсць пытанні - калі ласка, звярніцеся

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Translated text
    як я магу высветліць, якія убудовы, якія працуюць з postbit_display_complete?
    дзякуй
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Перайсці гадоў вашай Панэль адміністратара -> Даданыя модулі і прадукцыя -> Мэнэджар убудоў і знаходзяць адзін postbit_display_complete

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Translated text
    добра, у мяне выключаны па адным за раз, і я выявіў, што такія праблемы, як: ці з'яўляецца "passiveVid - Замена showthread".
    Але што такое апраўданне?
    Я пазбавіцца ад яго?
    Дзякуй
    Original text

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •