Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: vBET isue з Google API

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    1

Default vBET isue з Google API

Добры дзень, я адміністратар аднаго сайта, які працуе бясплатная версія vBET2.3.8 нядаўна сайт быў заблакаваны Google. Я звязаўся з імі па гэтым пытанні, і яны сказалі мне, што мне трэба дадаць параметр userip на пастаўку IP-адрас канчатковага карыстальніка, ад імя якога сервер робіць запыт API, калі я хачу, каб разблакаваць мяне.

Я хацеў бы ваша дапамога па гэтым пытанні, мне сапраўды трэба, каб гэта выправіць, калі вы не можаце зрабіць рэальныя змены па крайняй меры накіраваць мяне ў правільным кірунку, так што я мог зрабіць змены сябе, як я некалькі абмежаваны PHP праграмавання здольнасці.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

У мяне ўжо ёсць рашэнне, бо яно на працягу некаторага часу. Я не зрабіў рэліз, у бясплатнай версіі, таму што, як я ведаю, userip толькі параіў не абавязкова. У мяне няма часу, каб зрабілі яе зараз, таму, калі ласка, прытрымлівайцеся гэтай інструкцыі:

1. адкрыць файл / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions.php
    2. знаходзіць Функцыя vbet_getTranslationURL ($ з, $ с)
    3. замяніць усе функцыі (не толькі гэтую лінію) шляхам:
    Code:
      function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
        global $vbulletin;

if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
          return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];    
        } else {
          return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
        }  
      }
    Пасля гэтага кантакты Google. Я бачу, што ў нас будзе выпусціць 2.3.x ў бліжэйшы час (усе астатнія версіі ўжо ёсць яна ўключала, як я памятаю). Няма часу сёння - але, верагодна, будзе выпушчаная заўтра, калі вы не хочаце, каб ўнеслі змены сябе

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •