У посьце на vB.org вы пішаце, што vBET ў бясплатнай версіі падтрымлівае 60 + моў. Я пасля ўстаноўкі ў мяне толькі рускі, беларускі, украінскі і рускі. Я зрабіў што-то не так? Ці менавіта так і працуе версія free? Ці есць версія Pro выкарыстоўвае для перакладаў яндэкс на 60 мовах? Таму што з таго, што мне вядома, гэта толькі яндэкс прапануе бясплатны пераклад, а астатніх, як Google Перакладчык вам прыйдзецца дорага заплаціць.
Мы дадалі падтрымку 60 моўных пар, т. е. пар, з якога на якую мову можна перавесці з дапамогай Яндэкса. Напрыклад, калі Яндэкс дазваляе перакладаць з рускай мовы на 30 іншых моў гэта 30 моўных пар, але пераклады паміж гэтымі мовамі ўжо не забяспечвае. Калі ў цябе есць 4 мовы гэта значыць, што Яндэкс падтрымлівае гэтыя 4 мовы для зададзенага мовы форуму. Яндэкс мага больш моўных пар для рускай мовы (у цяперашні час-30) і англійскай мовы (у цяперашні час 25). У Pro версіі Яндэкс дазваляе пераклад аналагічнага колькасці моў, астатняе робіцца з дапамогай іншых праграм машыннага перакладу (Аптымізацыя выдаткаў - як vBET дазваляе выкарыстанне машыннага перакладу бясплатна і/або ТАННЕЙ). Толькі Google падтрымлівае ўсе моўныя пары.
Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 12-12-15 у 09:50.
Прагледзець воблака пазнак
Правілы форуму