Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Як я магу прымусіць выбар мовы?

Default Як я магу прымусіць выбар мовы?

Text automatically translated from: Portuguese to: Belarusian
    Translated text
    Як я магу прымусіць ўсе карыстальнікі выбіраюць сваю родную мову? Procureu ў AdminCP> Профілі карыстальнікаў поле, але нічога не знайшлі, звязаных з Б. прадпрыемства.

Я хачу, каб гэта поле было "Абавязкова", і гэта было "Абавязкова", калі ён увайшоў у форум.

Я хачу, каб усе мае карыстальнікі маюць поўнае задавальненне ў выкарыстанні Б. прадпрыемства.

Дзякуй!
    Original text

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Карыстальнік можа выбраць мову па змаўчанні пры рэгістрацыі. Карыстальнік можа змяніць у любы час, мову па змаўчанні ў наладах профілю. Вы можаце змяніць мову, выяўлення ў AdminCP-&ГТ;ад vbet-&ГТ;вызначэнне мовы так, што ен не залежыць ад мовы, устаноўленага карыстальнікам.
    Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 23-06-15 у 11:01.

Translated text
    Я ведаю, Marcin, дрэнна, я хачу сіла усе карыстальнікі павінны выбраць мову.
    Original text

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Карыстальнік можа ўсталяваць мову пры рэгістрацыі. Мова па змаўчанні ў рэгістрацыйнай форме з'яўляецца мова, на якім карыстачу перавесці старонку пры рэгістрацыі.
    Вы можаце ўсталяваць перанакіраванне на рэдагаванне профілю для карыстальнікаў, якія не маюць налады па змаўчанні мова ў AdminCP-&ГТ;ад vbet-&ГТ;змяшаная.

Translated text
    Ідэальны Марцін,

Дзякуй!
    Original text

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Я рады, што я мог бы вам дапамагчы.

Пазнакі гэтай тэмы