Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Знайшоў яшчэ адзін баг для вас. Гэта звязана з сацыяльнай сеткі з дапамогай гэтай версіі. Калі хачу падзяліцца з перакладзеныя URL-адрас у opengraph дадзеных выкарыстоўвае арыгінальны кантэнт з ангельскай версіі.
Напрыклад, гэты URL-адрас у Італіі але адкрыйце графік тэгі пацягніце descriptyion і абмену URL з ангельскай версіі: Truffa Fittizio, Agente modellante Юлія Нарадзі
Вы павінны паглядзець на крыніца, каб убачыць, што я маю на ўвазе. Ніжэй вытрымка:
Code:
<meta property="og:description" content="Hello my name is Julia Rhodes, and am a freelance modeling agent working for female first magazine in recruiting models.Female first Magazine" /><meta property="og:url" content="http://mymodeltalk.com/jobs/modeling-nigerian-419-industry-scams/330355-scam-ficticious-modeling-agent-julia-rhodes.html" /><meta property="og:type" content="article" /><meta property="og:image" content="http://mymodeltalk.com/file/style/mmt/newslettergraphic.jpg" /><meta property="og:title" content="Scam by Ficticious Modeling Agent Julia Rhodes" />
Усе, акрамя "ОГ:выявы кантэнту на" павінна быць у Італіі. Да гэтага часу гэта не ўдаецца перавесці або вывесці правільнае апісанне, URL-адрас,і назва.
Ты хоць код, які я магу выкарыстоўваць, каб выправіць гэта? Калі некаторыя чытае разьба на роднай мове, я ўпэўнены, яны хочуць падзяліцца ім у сацыяльных медыя на роднай мове.
Я знайшоў гэтую памылку праз інструменты Google для вэб-майстроў. ен паведаміў паўтаральных апісанняў і назваў.
Кампанія інтэграцыі vbet з адкрытымі Апісанне графа &амп; Назва
Прывітанне,
Я бачу, што вы дадаеце адкрытыя тэгі графік праз адкрытае Апісанне графа &амп; Назва выправіць на ніткі/блог. Неабходна інтэграваць гэты прадукт з vbet.
Каб інтэграваць гэты прадукт з поўнай версіяй. кампанія:
Недапушчальныя SQL:
Абярыце кэш.originaltext як originaltext, кэш.пераклад як пераклад з дапамогай vbenterprisetranslator_cache_, кэш vbenterprisetranslator_cache_, дзе дапамагчы.originaltext='******************************************' і кэш.серыя=дапамагчы.серыі;
MySQL памылка : Табліца 'vbenterprisetranslator_cache_' не існуе
Код памылкі: 1146
Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 03-02-17 у 20:34.