Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 9 з 9

Тэма: Ня перавесці

Default Ня перавесці

Text automatically translated from: Portuguese to: Belarusian
    Translated text
    Ну, прыходзьце яшчэ прашу дапамогі ....

Гэта было больш за месяц, так як я купіў Б. прадпрыемства і да гэтага часу не можа прымусіць яго працаваць, я размаўляў з Marcin прыватным паведамленнем дрэнна жа не мог вырашыць, і спытаў мяне, я зноў адкрыць тэму тут.

Марцін кажа прадаў сваю абмежаванне Microsoft API, але гэта не так, таму што, калі я ўваходжу ў мой рахунак Microsoft ёсць яшчэ засталося мне, каб перавесці 2000, гэта значыць, нават не выкарыстоўваць.

Мне патрэбна дапамога, таму што мой форум перакладае толькі ў англійскай і рускай мовах.

Дзякуй.
    Original text

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Калі ласка, устаўце вынік тэсту Microsoft перакладчык API: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

test_microsoftbyazure.php

Code:
    Starting test for Microsft Translation API by Azure

Test result: "ArgumentException: No bearer information found in the token : ID=5641.V2_Json.Translate.11735732"
    Test error:
    Connection time (ms): 89.697021484375
    test_apertium.php

Code:
    Starting translation test for Apertium
    Test result: {"responseData":{"translatedText":null},"responseDetails":"Unexpected Error: null","responseStatus":500}
    Test error:
    Connection time (ms): 17197.694091797
    test_detectlanguage.php

Code:
    Starting detection test for DetectLanguage API
    Test result: {"data":{"detections":[{"language":"pl","isReliable":true,"confidence":24.09}]}}
    Test error:
    Connection time (ms): 375.67211914062
    test_yandex.php

Code:
    Starting translation test for Yandex
    Test result: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <Translation code="200" lang="en-de"><text>Sein oder nicht sein?</text><text>Das ist die Frage.</text></Translation>
    Test error:
    Connection time (ms): 343.7978515625

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Майкрасофт тэст вынік паказвае на няправільны ключ. Калі ласка, праверце ключ для Microsoft інтэрфейс API. Гл.: http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post13830 і http://www.vbenterprisetranslator.co...html#post12966.
    Вынік напішыце пра гэта кажа, што сэрвіс быў часова недаступны. Напішыце пра гэта сервера часта падаюць. Паспрабуйце зрабіць тэст крыху пазней.
    Вынік DetectLanguage і Яндэкс кажа, што ўсе было добра.

Translated text
    Сім, ЕС два гады на ім colocando минха шав ды aplicação дие é тыпу "сакрэт кліента на" Mesmo assim, аб тэст зрабіць Блакітнае dá аб mesmo эрро.
    Original text
    Апошні раз рэдагавалася Fabiano; 10-06-15 у 16:52.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Я рэкамендую адпраўляць такія фота на ПМ.

Неабходна напісаць ўтрыманне ID кліента поля ў AdminCP->vBET->кампанія vbet Пераклад пастаўшчыкі-&ГТ;Майкрасофт бясплатны/камерцыйны Пераклад API-ключ на Блакітнае і пісаць змесціва Сакрэт Кліента поля ў AdminCP->vBET->кампанія vbet Пераклад пастаўшчыкі-&ГТ;Майкрасофт бясплатны/камерцыйны Пераклад інтэрфейсу API сакрэце Блакітнае.

Пераканайцеся, што ўтрыманне ID кліента такое ж, як і змест Майкрасофт бясплатны/камерцыйны Пераклад API-ключ на Блакітнае і змест Сакрэт Кліента такое ж, як і змест Майкрасофт бясплатны/камерцыйны Пераклад інтэрфейсу API сакрэце Блакітнае.
    Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 10-06-15 у 16:39.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Няма адказу - разгледзеў пытанне няма. Калі няма, калі ласка напішыце тут.

Translated text
    Праблема solucionado. Обригаду!
    Original text

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Я рады, што я мог бы вам дапамагчы.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы