Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 8 з 8

Тэма: дапамога з dbseo ад vbet перапісаць правілы

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лютым 2012 г.
    Паведамленняў
    12

Default дапамога з dbseo ад vbet перапісаць правілы

прывітанне мой бягучы конфиг nginx ў якасці як ніжэй

Не маглі б вы параіць з дадаткаў для вбет ~(я так разумею яны павінны быць правераныя і, па сутнасці, не падтрымліваюцца.)

адзін біт я канкрэтна заклапочаны не закранаюць /блог/ тэчка, якая змяшчае ў WordPress.

Code:
    server {
            listen 80;
            #listen [::]:80 default ipv6only=on;

server_name www.mydomain.com mydomain.com;
            root /home/user/domains/mydomain.com/public_html;
            access_log /home/user/domains/mydomain.com/logs/access.log;
            error_log /home/user/domains/mydomain.com/logs/error.log;

index index.php index.html index.htm;
            error_page 404 /404.html;

location / {
                try_files $uri $uri/ /dbseo.php;
            }

location /blog/ {
                    index index.php;
                    rewrite ^/blog/(.*)+$ /blog/index.php?$1; # it finally works

}

location ~ ^((?!dbseo).)*\.php$
            {
                    rewrite ^/(.*)$ /dbseo.php last;
            }

# Pass PHP scripts to PHP-FPM
            location ~ \.php$ {
                try_files $uri =403;
                fastcgi_split_path_info ^(/blog)(/.*)$;
                fastcgi_pass unix:/var/run/php5-fpm-username.sock;
                include fastcgi_params;
                fastcgi_index index.php;
                fastcgi_param SCRIPT_FILENAME  $document_root$fastcgi_script_name;
            }

# Enable browser cache for CSS / JS
            location ~* \.(?:css|js)$ {
                expires 30d;
                add_header Pragma "public";
                add_header Cache-Control "public";
                add_header Vary "Accept-Encoding";
            }

# Enable browser cache for static files
            location ~* \.(?:ico|jpg|jpeg|gif|png|bmp|webp|tiff|svg|svgz|pdf|mp3|flac|ogg|mid|midi|wav|mp4|webm|mkv|og$
                expires 60d;
                add_header Pragma "public";
                add_header Cache-Control "public";
            }

# Deny access to hidden files
            location ~ (^|/)\. {
                deny all;
            }

}

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

У цяперашні час мы не падтрымліваем dbseo.
    Змены ў SEO на dbseo не ўсе так проста. У дадатак да дадання правілы вы павінны перакладаць фразы з дапамогай. кампанія SEO і замяніць іх. Для гэтага варта стварыць адпаведны кантролер або гаплікі.

Мы рэкамендуем выкарыстоўваць дружалюбныя URL-адрасы.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лютым 2012 г.
    Паведамленняў
    12

прывітанне

яго даволі вялікі і стары форум, таму я буду змагацца, каб змяніць розныя URL-адрасы цяпер. некаторыя былі ў месцы генерацыі трафіку за 5 гадоў +

мне б вельмі не хацелася страціць тыя рэйтынгі, змяніўшы структуру URL у якасці шляху няма да 301 тысячы адрасоў.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Дзякуй за Ваша меркаванне. У дадзены момант мы не плануем падтрымку DBSEO.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лютым 2012 г.
    Паведамленняў
    12

ок. я казаў DBseo апорнай і яны сказалі, што яны маглі аказваць дапамогу іх канец. калі ў вас есць канкрэтныя пытанні паўторна, як гэта трэба працаваць, з табой усе ў парадку, каб даць мне гэтую інфармацыю?

Я б затрымаўся трохі інакш.

ці есць якія-небудзь канкрэтныя версіі або інфармацыю Re vbseo, якія могуць быць у стане паказаць нам у правільным кірунку, спрабуючы вырашыць інтэграцыя?

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Мы не падтрымліваем DBSEO. Мы падтрымліваем vBSEO і дружалюбныя URL-адрасы і не плануецца ў цяперашні час для падтрымкі DBSEO, што не падтрымлівае ў vb5. З гэтага пункту гледжання, як vb4 і DBSEO прадукты ўжо састарэлі. vBSEO падтрымалі нас перад глаг падтрымка дружалюбных URL і гэтая падтрымка была перамешчаная з выпадкаў vb4 на vB3. vBSEO і DBSEO не падтрымліваць у vb5, які паказвае, што дадзеная частка рынку знікае заменены роднай зразумелы URL-адрас, які ўжо дастаўлены ў цане VB і не патрабуюць дадатковых камісій. Таму, сярод іншага, мы не зацікаўленыя ў распрацоўцы падтрымка дадатковых рухавікоў SEO і застанецца на дадзены момант падтрымліваецца. Калі вы мелі vBSEO, то вы можаце вярнуцца да vBSEO. Мы выкарыстоўваем vBSEO на vb4 і няма праблем. Адсутнасць падтрымкі vBSEO можа быць клапотна, але калі ў вас есць канфігурацыя праверана і праблем няма з ім, то падтрымка Не патрэбна.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лютым 2012 г.
    Паведамленняў
    12

нармальна.

мне прыйдзецца застацца з vb4.0 па іншых прычынах.

я паспрабую знайсці фрылансера, каб дапамагчы мне.

vbseo сышоў так ды адсутнасць падтрымкі была праблема і была прычына, па якой я пераехаў у dbseo ў першую чаргу. ен таксама дадае нашмат больш, чым проста URL-адрасы, якія я выкарыстоўваю.

яны прапанавалі сваю дапамогу, я быў проста цікава, калі я мог бы спытаць цябе пытанні, якія могуць паўстаць у плане таго, як кампанія працавала з vbseo, так што я мог паспрабаваць і атрымаць Выпраўлена праблема.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Інтэграцыя vBSEO з vbet работ па замене vBSEO функцый на функцыі ад vbet. Гл.: не-не-загрузіць/файл readme.у HTML-&ГТ;інтэграцыя з іншымі модамі-&ГТ;vBSEO інтэграцыі. Функцыі ад vbet перавесці тэкст і разабраць яго належным чынам (выкарыстоўваючы vBSEO функцый) і вярнуць яго. Гэтыя функцыі ўтрымліваюцца ў файле: upload/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php. Гэты файл уваходзіць у кручок: init_startup. Акрамя гэтага кампанія ўсталеўвае некаторыя зменныя vBSEO адпаведна.
    Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 02-05-15 у 13:47.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •