Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 8 з 8

Тэма: vBET 4,0, можа быць, не так хутка

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Default vBET 4,0, можа быць, не так хутка

Прывітанне.

Шчыра, мы былі гатовыя сёння для выпуску vBET4.0.0 Існуе адно але - гэта было праверана на vBulletin4.0.1 Перад вытворчасці мы зрабілі хуткі тэст пад 4.0.2 і здаецца, што ёсць агульны беспарадак з URL (перасылак і кадавання).

Так цяпер мы налада vBET4.0.0 для vBulletin4.0.2 і ёсць верагоднасць таго, што нам прыйдзецца пачакаць з выпускам да vB4.0.3 - мы выяўляем, сур'ёзная памылка ў vB4.0.2, якая не дазваляе нам выпусціць цяпер (Патрабаваць Canonical URL ў строгай '- не працуе на IE і Opera - VBulletin Форум - Праекты).

Можа быць, мы будзем працаваць на наша ўласнае рашэнне спрабуючы прыйсці ў сябе гэтае пытанне, калі мы вырашаем іншыя пытанні, URL, якая з'яўляецца ў vB4.0.2

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    67

Яны зафіксавалі 250 памылак у апошняй версіі! Я магу сабе прадставіць яго даволі складана deveolping ўсёабдымны мод, калі яны робяць, магчыма, 700-800 змены кода на працягу першых 4-5 месяцаў жыццёвага цыклу VBulletin 4. Мая стратэгія не чапаць VBulletin 4 на працягу некалькіх месяцаў у любым выпадку.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    27

Quote Паведамленне ад krisp View Post
    Яны зафіксавалі 250 памылак у апошняй версіі! Я магу сабе прадставіць яго даволі складана deveolping ўсёабдымны мод, калі яны робяць, магчыма, 700-800 змены кода на працягу першых 4-5 месяцаў жыццёвага цыклу VBulletin 4. Мая стратэгія не чапаць VBulletin 4 на працягу некалькіх месяцаў у любым выпадку.
    Я цалкам згодны.

Я маю намер прытрымлівацца 03/08 для яшчэ доўга.

У.Б. 4 у сутнасці ніколі не будзе золата, калі вы лічыце, прадукт ў вас перад абнаўленнем (3,8) і, як усе гэтыя новыя памылкі з'яўляюцца рэтраспектыўна закранаючы іншыя функцыі па змаўчанні VB, калі яны яшчэ нават не былі закрануты, я маю на ўвазе якіх-небудзь змяненняў у код.

Няма выйграць сітуацыю так, гэта ўсё аб 3.8.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так, гэта боль прадастаўленне праграмнага забеспячэння ў залежнасці ад чаго-то не вельмі стабільная ў кодзе ...

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    46

Text automatically translated from: Hebrew to: Belarusian
    Translated text
    Хоць мы ўсе хочам сардэчна сістэмы VB4, цярпліва чакаць, пакуль там бы выправіць гэта будзе працаваць належным чынам .... Момант даўжэй, чым на VB4 Я не прапанаваў бы перанесці яшчэ.
    Я быў не мае рацыю я абнавіць сістэмы да 4
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад dacho View Post
    Text automatically translated from: Hebrew to: Belarusian
    Translated text
    Хоць мы ўсе хочам сардэчна сістэмы VB4, цярпліва чакаць, пакуль там бы выправіць гэта будзе працаваць належным чынам .... Момант даўжэй, чым на VB4 Я не прапанаваў бы перанесці яшчэ.
    Я быў не мае рацыю я абнавіць сістэмы да 4
    Original text
    Так - я мяркую, што не ўсе любяць VBulletin 4

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    4

Default Які расце хуткімі, паліва

Text automatically translated from: Chinese to: Belarusian
    Translated text
    Які расце хуткімі, паліва, спадзеючыся, што рабіць дэталі SEO