І яшчэ адзін водгук: Паведамленне ад subiektywny blog напружанне не падае, дзеянне разгортваецца хутка ... "Вайна стыхій" гэта добрая кніга, прывабліваюць не толькі аматараў фантастыкі, але і любога чытача, які любіць, каб на некаторы час адарвацца ад рэальнасці Pełna recenzja dostępna na subiektywinie.blogspot.com/2015/08/wojny-zywioow-przebidzenie-ziemi.html А для тых, хто цікавіцца: Інтэрв'ю з аўтарам серыі фэнтэзі "Вайна стыхій". Прыемнага чытання, і я заклікаю вас, як і абмену, калі спадабаўся. Кнопкі ўжо есць
Яшчэ 2 водгукі: Паведамленне ад in-corner-with-book Акцыя вельмі цікавая ... Тут няма месца для нуды - на кожнай старонцы мы знойдзем шмат цікавых падзей цячэ хуткім тэмпам. ... аўтар шмат разоў быў здзіўлены ... Гэта раман, безумоўна, варта ўвагі. Pełna recenzja dostępna na in-corner-with-book.blogspot.com/2015/09/173-wojny-zywioow-przebudzenie-ziemi.html Паведамленне ад kasiek-mysli сюжэт гучыць проста выдатна! ... раман з дынамічным, захапляльным сюжэтам. Хутка чытач ўшрубоўваецца ў дзеянне, цікавы далейшых падзей. ... Асабіста я вельмі цікавая наступныя раманы аўтара, гэтую кнігу я настойліва вам рэкамендую! Pełna recenzja dostępna na kasiek-mysli.blogspot.com/2015/09/wojny-zywioow-przebudzenie-ziemi.html
Выпраўленае выданне ўжо ў продажы. За інфармацыяй заходзіце на fanpage серыі "Вайны стыхій".
Прагледзець воблака пазнак
Правілы форуму