Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 3 з 6 FirstПершы 12345 ... АпошніLast
Вынікі 21 да 30 з 52

Тэма: vBSEO інтэграцыі

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    2

Smile Галоўная aliais

Галоўная старонка alliais быць пустым ў інструкцыі па VBSO інтэграцыі паказана на vbulletin.org.

гэта было version243 я думаю - гэта інструкцыя больш не дзейнічае?

ўра

RoyMogg

Тэкст на vb.org

У мяне ёсць спасылкі SEO пераклад на, я выкарыстоўваю vBSEO і галоўная старонка сайта не перакладаць - што не так?
    Па-першае, пераканайцеся, што ваш Htaccess правілы OK -. Асабліва для форумаў з падкаталог ў URL.
    Па-другое, не выкарыстоўвайце Вызначыць функцыянальныя Галоўная псеўданімы ад vbSEO (пераканайцеся, што ён пусты).

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад roymogg View Post
    Галоўная старонка alliais быць пустым ў інструкцыі па VBSO інтэграцыі паказана на vbulletin.org.

гэта было version243 я думаю - гэта інструкцыя больш не дзейнічае?

ўра

RoyMogg

Тэкст на vb.org

У мяне ёсць спасылкі SEO пераклад на, я выкарыстоўваю vBSEO і галоўная старонка сайта не перакладаць - што не так?
    Па-першае, пераканайцеся, што ваш Htaccess правілы OK -. Асабліва для форумаў з падкаталог ў URL.
    Па-другое, не выкарыстоўвайце Вызначыць функцыянальныя Галоўная псеўданімы ад vbSEO (пераканайцеся, што ён пусты).
    Так - гэта не сапраўдныя. Мы ўнеслі змены, якое дазваляе мець дома псеўданімаў цяпер. Я збіраюся там прама цяпер, каб выдаліць старыя дадзеныя. Дзякуй за ўказанне яе нам
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 01-05-10 у 21:56.

Член
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    55

і каля vbseo спасылкі для артыкулаў гл і паведамленні ў блогу?

ёсць усё, што нам трэба змяніць, каб зрабіць гэта магчымым?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад magmf View Post
    і каля vbseo спасылкі для артыкулаў гл і паведамленні ў блогу?

ёсць усё, што нам трэба змяніць, каб зрабіць гэта магчымым?

Член
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    45

Text automatically translated from: Portuguese to: Belarusian
    Translated text
    Добры дзень, я ведаю, вы кажаце, каб дадаць правілы, перш чым vbseo.php правілы htacces, але для многіх людзей гэта можа збіць з панталыку, паколькі Ёсць два радкі з "vbseo.php".

Вось. Htaccess vBSEO арыгінал, вы можаце пазначыць дакладную лінію, што мы павінны дадаць Htaccess правілаў vBET?

Code:
    1 RewriteEngine On
    2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Original text

Член
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    45

Translated text
    Калі ласка, хто-то можа пасля поўнага прыкладзе аднаго ". Htaccess", якая працуе з vBET і vBSEO?

Я лічу, што колькасць паведамленняў (і старонкі) гэтай ніткі апраўдвае прыклад.

[] S,
    Рафаэль.
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад trevis View Post
    Translated text
    Добры дзень, я ведаю, вы кажаце, каб дадаць правілы, перш чым vbseo.php правілы htacces, але для многіх людзей гэта можа збіць з панталыку, паколькі Ёсць два радкі з "vbseo.php".

Вось. Htaccess vBSEO арыгінал, вы можаце пазначыць дакладную лінію, што мы павінны дадаць Htaccess правілаў vBET?

Code:
    1 RewriteEngine On
    2 RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]
    3 RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    4 RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]
    5 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    6 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    7 RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    8 RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Original text
    Гэта выразна апісаны, каб дадаць vBET правілы перад УСЕ правілы vbseo.php Так 'як раз перад УСЕ правілы vbseo.php "азначае - перш, чым першы, які павінен vbseo.php - не раней не пазней.

Мы не разумелі, што гэта можа прывесці да блытаніны. Як вы прапануеце нам варта апісаць яго? - Мы з радасцю прымем любую прапанову, як палепшыць яго апісанне

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад trevis View Post
    Translated text
    Калі ласка, хто-то можа пасля поўнага прыкладзе аднаго ". Htaccess", якая працуе з vBET і vBSEO?

Я лічу, што колькасць паведамленняў (і старонкі) гэтай ніткі апраўдвае прыклад.

[] S,
    Рафаэль.
    Original text
    Калі ласка, дайце ваш фактычны Htaccess ўтрыманне і URL форуму -. Мы вышлем вам назад правілаў з адпаведнымі зменамі

Член
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    45

Translated text
    Сайт WWW [кропка] Мандэлы [кропка] орг і шахта "Htaccess" цяпер заключаецца ў наступным.:
    Code:
    RewriteEngine on

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^mandela\.org
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.mandela.org/$1 [R=permanent,L]

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^.*$
    RewriteRule ^404\.shtml$ "http\:\/\/www\.mandela\.org" [R=301,L]

#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links)
    #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]

#vBulletin Standard Rules
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# Forum
    RewriteRule ^threads/.* showthread.php [QSA]
    RewriteRule ^forums/.* forumdisplay.php [QSA]
    RewriteRule ^members/.* member.php [QSA]
    RewriteRule ^blogs/.* blog.php [QSA]
    ReWriteRule ^entries/.* entry.php [QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

# MVC
    RewriteRule ^(?:(.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $1.php?r=$2 [QSA]
    Я інвалід з vBSEO. Я спрабаваў паставіць свае правілы, перш чым усе vbseo.php але ў мяне былі добрыя вынікі.
    Original text

Член
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    45

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Гэта выразна апісаны, каб дадаць vBET правілы перад УСЕ правілы vbseo.php Так 'як раз перад УСЕ правілы vbseo.php "азначае - перш, чым першы, які павінен vbseo.php - не раней не пазней.

Мы не разумелі, што гэта можа прывесці да блытаніны. Як вы прапануеце нам варта апісаць яго? - Мы з радасцю прымем любую прапанову, як палепшыць яго апісанне
    Translated text
    Напрыклад, чытаючы вашыя ўказанні я б паставіў дэталі яго htaccess паміж лініямі 3 і 4, ці не так? Калі б я паспрабаваў і гэта не спрацавала
    Original text

Стар. 3 з 6 FirstПершы 12345 ... АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •