Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: Функцыя ўручную ачысціць кэш

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Default Функцыя ўручную ачысціць кэш

Я ў цяперашні час працуе ў пытаннях дыскавай прасторы. Было б нядрэнна мець магчымасць для ачысткі кэша на лёце, не турбуючыся аб зыходзе прасторы (або налады тэрмінала ніжэй у надзеі, што гэта будзе ясна)

У той жа час, ці ёсць спосаб я магу ўручную ачысціць кэш? (Я выкарыстоўваў выдаліць усе опцыі кэшавання дадзеных)

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Дададзена ў спіс TODO, каб дазволіць выкарыстанне ачыстка кэшу.

У гэты момант, калі вы не засталося вольнага месца, вы можаце:
    - Усталяваць ніжні Кэш TTL
    - Адключэнне кэша для пэўных моў

Прама цяпер, калі вы хочаце ўручную ачысціць кэш вы можаце зрабіць гэта часткова - усталяваць кэш TTL на 1 (не выкарыстоўвайце значэнне 0) і панэль адміністратара ўручную запусціць запланаванае заданне "В. Б. прадпрыемства Перакладчык (Cache TTL)". Пасля гэтага вы можаце ўсталяваць кэш TTL да папярэдняга значэння, калі хочаце.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Гатова. Будуць уключаны ў vBET 3.3.5 і 4.2.3 - Cache Cleaner зможаце ачысціць кэш для выбраных моў і па асобных кэша (кэш базы дадзеных, файлы кэша госць, ці стэнд).

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •