Атрымаўшы гэта на ўсіх сваіх старонках. Пад кіраваннем апошняй версіі.
Warning: Invalid argument, прадастаўленыя для foreach() ў /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лініі 734
Атрымаўшы гэта на ўсіх сваіх старонках. Пад кіраваннем апошняй версіі.
Warning: Invalid argument, прадастаўленыя для foreach() ў /home/site/public_html/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php на лініі 734
Калі ласка, дайце мне спасылку на гэты пытанне. Калі ласка, дашліце мне PM дэталі доступу да Admin CP і FTP. Я буду правяраць, што там робіцца
У мяне няма доступу да FTP.
Хуткае выпраўленне для гэтай праблемы:
- Адкрыць файл уключае / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
- Пошук па сайце:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'])
- Заменіце яе на:
PHP Code:
if($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_alternate_tag'] && !$vbulletin->userinfo['userid'])
Гэта хуткае выпраўленне будзе дададзеная ў наступнай версіі.
дзякуй, што працавалі.
Я абнавіў да апошняй версіі vBET. Мне прыйшлося ізноў прымяніць гэта выпраўленне, аднак яно цяпер паказвае на ўсіх гасцявых старонак, нягледзячы ні на што.
Я не бачу, праблема на вашым сайце.
Апошняя версія vBET - 4.7.2. У вас версія 4.7.1. Вы зрабілі даунгрейд?
Так, я паніжаны пасля таго, як я ўбачыў гэта, але, падобна, гэта адбываецца ў 4.7.1. Гэта толькі адбываецца, калі няма перакладу даступных пастаўшчыкоў (Google пазначаны як даступны ў маім выпадку, але ў мяне няма ключа API, уведзеныя для іх). Калі гэта адбываецца патокаў таксама не перакладаецца.
Калі ў вас няма ключа Google, то ен павінен быць аўтаматычна выключаны. Ўручную адключыць Google у AdminCP-&ГТ;ад vbet&ГТ;Пераклад пастаўшчыкоў наяўнасць. Калі ласка, дайце мне ведаць, калі Google ўключаецца аўтаматычна ў AdminCP-&ГТ;ад vbet&ГТ;Пераклад пастаўшчыкоў наяўнасць.
Калі ласка, дайце мне ведаць, калі гэта вырашыць праблемы.
Зрэшты, падобна на тое, што я быў няправы. Хоць Google цяпер знаходжанне off пасля ўстаноўкі яго ўручную, гэта памылка па-ранейшаму з'яўляецца. Аднак, гэта, здаецца, не ўвесь час. Я не магу знайсці шаблон. Натуральна, гэта сыходзіць, калі "дадаць дадатковы тэг" выключаны.