Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 14

Тэма: Не ўдаецца выдаліць vbet не парушаючы форум

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Default Не ўдаецца выдаліць vbet не парушаючы форум

Прывітанне, хлопцы,
    У мяне есць неабходнасць выдаліць vbet, я выдаліў праз admincp і vbet пайшоў, аднак пры спробе выдаліць vbet файлы з майго сервера (я імкнуся, каб мой сервер назад у стандартныя файлы толькі перад пераўсталеўкі за ўсе тое, што мне трэба) гэта забівае мой форум!!? вось памылка, я атрымаю, калі я стараюся, каб выдаліць файлы ПАСЛЯ выдалення праз admincp:

Папярэджанне: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: failed to open stream: Няма такога файла ці каталога ў /home/thecodec/pub/forumz/includes/init.php(304) : eval()'d код (лінія 135

Фатальная памылка: require() [function.require]: Памылка пры адкрыцці required '/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path='.:/usr/бібліятэка/php:/usr/local/lib/php') ў /home/thecodec/pub/forumz/includes/init.php(304) : eval()'d код (лінія 135

Я выдаліў усе vbet правілаў ст.htaccess.

Любыя ідэі, як вылечыць гэта?

З павагай,
    Сайман

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Гэта, падобна, не выдаляючы некаторыя убудова vBET ці не здымаючы інтэграцыі vBET з некаторых убудоў. У вас есць vBSEO? Паспрабуйце адключыць усе гаплікі/plugins (больш падрабязна).

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

У мяне няма выбару, але, каб адключыць усе убудовы, я меў vbseo, але я паспрабавала пазбавіцца ад яго!, калі я спрабаваць uninstalling vbet я атрымліваю разнастайныя пытанні, гэта зводзіць мяне з арэхамі!

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Перад выдаленнем vBET павінны выдаліць яе інтэграцыі з vBSEO. Перад выдаленнем vBET таксама, паспрабуйце адключыць усе гаплікі ў config.php (больш падрабязна).

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Я дам яму яшчэ адзін шанец, VBSEO быў выдалены, так што я не ведаю, што інтэграцыя ты маеш на ўвазе? VBSEO правілы былі выдаленыя з. htaccess. дзе яшчэ я павінен глядзець?

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Калі вы выдалілі vBSEO затым можна таксама выдаліць інтэграцыі vBSEO з vBET.
    Калі ласка, дашліце мне падрабязнасці PM доступ да Admin CP і FTP. Я праверу, што там адбываецца

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

PM паслаў

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Перад выдаленнем vBET вы павінны выдаліць усе яе інтэграцыі. Я знайшоў ваш інтэграцыі ў modules/recentthreads.php у лініі 255-260. Калі вы зрабілі некаторыя іншыя інтэграцыі з vBET затым выдаліць іх.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Выдаліць vbet потым пачалі выдаліць vbet файлы і атрымаў гэта:
    Папярэджанне: require([path]/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: failed to open stream: Няма такога файла ці каталога [шлях]/includes/init.php(304) : eval()'d код (лінія 135

Фатальная памылка: require() [function.require]: Памылка пры адкрыцці required '/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path='.:/usr/бібліятэка/php:/usr/local/lib/php') ў /home/thecodec/pub/forumz/includes/init.php(304) : eval()'d код (лінія 135

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Дзякуй за гэта, я забыўся пра vbacmp, я зараз паспрабую ачысціць і выдаліць - я дам вам ведаць, як яна ідзе!

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •