Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Мова Умова інтэграваныя ў сістэмы апавяшчэння VB

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Exclamation Мова Умова інтэграваныя ў сістэмы апавяшчэння VB

Прывітанне

У мяне ёсць велізарная праблема.

Я выкарыстоўваю прывітанне, каб вітаць сваіх гасцей і пазнаёміць іх з ідэяй мой форум.

Аднак гэта паведамленне заўсёды па-нямецку, таму што гэта робіцца з дапамогай сістэмы апавяшчэнняў VB (і малюнкі для мэт SEO)

Гэта было б выдатна мець дадатковыя опцыі стан ў паведамленні сістэмы.

Я. Г.:
    - Карыстальнік не праглядаюць форум у [МОВА]
    - Карыстальнік праглядаюць форум у [МОВА]

Гэта таксама спрыяла б інфармацыйныя запіскі аб аўтаматызаванага перакладу магчыма.
    Гэта было б вельмі важна для мяне і, магчыма, і іншых.

Калі хто-то абыйсці, каб атрымаць стан мовы ў цяперашняй сістэме апавяшчэння калі ласка, дайце мне цяпер.

StarBuG

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі вы выкарыстоўваеце яснае апавяшчэнне VB сістэмы яна павінна быць перакладзеная (ці мы пішам аб 2 розныя рэчы). Калі вы выкарыстоўваеце VB notive сістэме ўзмацняецца vBSEO - тады апавяшчэнне не ў чыстым HTML, але прымаюцца да JavaScript па vBSEO - гэта значыць, чаму тыя не перакладаюцца. У гэтым выпадку проста зайдзіце на vBET Розныя варыянты і уключыце "Перавесці паведамлення vBSEO у JavaScript". Потым ён будзе пераведзены.

Калі ласка, дайце нам зваротную сувязь робіць гэта ваша рашэнне. Калі не пішыце больш пра VB апавяшчэнне сістэма, якая вам пісаць пра - асабліва там, дзе ў панэль адміністратара, мы можам яго знайсці.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Гэты вырашыць маю праблему, тым не менш ідэя па-ранейшаму добра.

Памятаеце, я прасіла вас тут, як я можа адлюстроўваць паведамленне для гасцей, якія наведваюць мой форум у перакладзе мовы?

Гэтыя апавяшчэння варыянтаў дазволіць адлюстроўваць паведамленне для іх, а не для гасцей, якія выкарыстоўваюць родную мову.

Гэта не urgend але ўсё роўна будзе прыемная асаблівасць.

У цяперашні час я дысплей вышэй паведамленне праз умоўныя жорстка ў мой шаблон.

StarBuG

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Рашэнне, як у вас прама цяпер. Проста дадайце ў шаблон калі профіль з умовай праверкі робіць мову параметр усталяваны.

Мы будзем даследаваць VB паведамленне сістэму і праверыць магчымасці для апісання такога паведамлення, якое будзе адлюстроўвацца толькі на пераклад старонкі, панэль адміністратара - наколькі я разумею, што вы хочаце. Ці так гэта?

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

выпадальнага умовах, такіх як іншыя, напрыклад, сістэма апавяшчэння членам [Групы]

2 ўмовы:
    - Карыстальнік не праглядаюць форум у [МОВА] (расчыняецца для ўсіх актываваных langauges)

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

мы ўжо зрабілі новыя групы карыстальнікаў у карыстацкім належыць групах варыянтаў паведамлення сістэмы. (Мовы груп)
    2 новых варыянту:
    1.Карыстальнік належыць групах: [змаўчанні яго мова]
    2.Карыстальнік не ўваходзіць у групах: [змаўчанні яго мова]

1. паведамленне на дысплеі толькі для людзей з мовы ад варыянту
    2. Не адлюстроўваць паведамленні толькі тым людзям мову варыянт.
    Яна будзе ўключана ў наступны relase.

Зараз, я працую над вашай ідэі ..
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 05-01-11 у 09:16.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Quote Паведамленне ад StarBuG View Post
    выпадальнага умовах, такіх як іншыя, напрыклад, сістэма апавяшчэння членам [Групы]

2 ўмовы:
    - Карыстальнік не праглядаюць форум у [МОВА] (расчыняецца для ўсіх актываваных langauges)
    Ужо зроблена .. будуць уключаны ў наступны relase

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •