Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 5 123 ... АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 50

Тэма: Паведамленне ад інструментах для вэб-майстроў адносна няправільнага rel-альтэрнатыўны тэгі

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Default Паведамленне ад інструментах для вэб-майстроў адносна няправільнага rel-альтэрнатыўны тэгі

Паважаныя вэбмайстры,

Мы заўважылі, што на колькасць старонак на сайце rel-alternate-hreflang рэалізацыі няправільна. Напрыклад:

У прыватнасці, там, здаецца, праблема з адсутнасцю або няправільным bi-directional звязванне (калі старонка спасылак з hreflang на старонку B, там павінна быць спасылка з B на A, а таксама). Калі нашы алгарытмы выяўлення супярэчлівыя сігналы, як на гэтых старонках, яны могуць зрабіць індэксацыі і ранжыравання рашэнняў, якія не адпавядаюць чаканым.

Каб даведацца больш аб rel-alternate-hreflang, гл. у наступным артыкуле даведачнага Цэнтра: https://support.google.com/webmasters/answer/189077

Калі ў вас есць якія-небудзь пытанні аб тым, як вырашыць гэтую праблему, калі ласка, наведайце наш даведачны Форум:

Групы Google

З павагай,
    У Каманды Па Якасці Пошуку Google
    Гэта, несумненна, таму, што ў перакладзе URL-адрас не ўваходзіць у тэгі. Можа быць дададзеная опцыя толькі выключыць пераклад URL? Я веру, што гэта дазволіць вырашыць шмат праблем, якія я вяду.
    Апошні раз рэдагавалася tavenger5; 26-10-13 у 13:14.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Гаворка ідзе не аб пераводзе з Url-адрасу. Гаворка ідзе толькі аб hreflang ў альтэрнатыўны спасылку, і вы можаце проста выключыць яго з дапамогай Admin CP -> vBET -> Translation Options -> Add Alternate tag

Таксама звярніце ўвагу, што адключэнне пераклад URL дрэнна адаб'ецца на вашай SEO (адсутнасць перакладзеных ключавыя словы ў URL), таму рэкамендуецца не рабіць гэтага. Калі вы ўсе-такі хочаце, то гэтага дастаткова, каб не інтэгравацца з vBSEO калі вашы спасылкі генеруюцца vBSEO (што-то дрэннае можа адбыцца, - гэта не рэкамендуецца, і не правяраў). І ў выпадку некіраванага Дружалюбныя URL-дастаткова адключыць некаторыя гаплікі (тое ж самае, мы не будзем даваць дэталі, толькі пры неабходнасці).

Таксама Марцін будзе праверыць, як альтэрнатыўны ствараюцца прама цяпер. Мы ўнеслі змены і раней і цяпер для гасцей Url-адрасы пад сцягамі ўжо сфармаваныя перакладу, так не адбываецца перанакіраванне (для зарэгістраваных карыстальнікаў не маюць сэнсу і лепш для прадукцыйнасці, як перанакіраваць калі калі-небудзь перамыкач мовы адбудзецца такога карыстальніка). Але можа быць, мы забыліся пра альтэрнатыўны. Мы будзем правяраць яго на наш бок. Прама зараз ен з'яўляецца простым для вас, каб проста адключыць.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 29-10-13 у 00:46.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Просьба даваць спасылкі на сайты, дзе альтэрнатыўныя тэгі не дамовяцца між сабой.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Я ніколі не атрымаеце URL, каб перавесці правільна сцяг спасылкі. Вось спасылка на старонку, дзе гэта адбываецца: Галактыка Заўвага 3: Адключыць "Мой Часопіс"?

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

ОК, мы працуем над гэтым пытаннем.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

FYI, я абнавіў да апошняй версіі, падключылі яндэкс, і я па-ранейшаму не ўдаецца атрымаць сцяг і/або паўторна альтэрнатыўныя спасылкі перакладу. Мой кэшуюцца усе ўключаны і гасцявой кэш устаноўлены тайм-аўт у 3600 секунд.

Вось прыклад старонкі, які быў перакладзены, але сцяг спасылкі/іншае тэг спасылкі не прывязаныя як перакладзены URL:
    Інструкцыі: ******* S4 Galaxy Mini: Перанос Кантактаў з****** да SGS4 Mini

Іспанская спасылкі на старонкі, каб
    [url=http://cellphoneforums.net/es/*******-galaxy/t365916-*******-галактыка-s4-міні-перадача-кантакты-******-sgs4-mini.html](Espa

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

добра, вы, хлопцы, сапраўды трэба што-то рабіць у твае слова, фільтры...

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

прыклад выкарыстання спасылцы вышэй:

Галактыка Заўвага 3: Адключыць "Мой Часопіс"?

звязана іспанская старонцы:
    [url=http://cellphoneforums.net/es/*******-galaxy/t365731-galaxy-Заўвага 3-disable-мой-magazine.html](Espa

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

У вас ўключаная Выкарыстанне кэша базы дадзеных і адключыць ачысткі кэша ў AdminCP -&ГТ; кампанія Кэш&ГТ; Кэш базы дадзеных?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Quote Паведамленне ад Marcin Kalak View Post
    У вас ўключаная Выкарыстанне кэша базы дадзеных і адключыць ачысткі кэша ў AdminCP -&ГТ; кампанія Кэш&ГТ; Кэш базы дадзеных?
    Так і яшчэ раз так

Стар. 1 з 5 123 ... АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •