Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Адсутнасць моўнай параметр па спасылках у RSS

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    67

Default Адсутнасць моўнай параметр па спасылках у RSS

TGO

Вышэй RSS-канал на галандскай мове. Як вы можаце ўбачыць спасылкі на тэмы ўнутры RSS-стужкі адсутнічаюць мову paramater: і мова = п

Таксама парушаецца харчаванне / памылка ў IE.
    Апошні раз рэдагавалася krisp; 07-02-10 у 20:00.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так, я бачу яго - ён цалкам зламаны. Мы будзем правяраць яго на панядзелак. Мы звяжамся з вамі ў выпадку, калі мы будзем мець праблемы з яго прайграць.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы не ў стане прайграць гэтую праблему на нашых серверах. Калі ласка, PM нам доступ дэталі вашага форуму (Admin CP + FTP).

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Выпуск знойдзена - і я проста нагадаю, што мы вырашылі яе калі-то ўжо ... Менавіта таму, што вы не ўсталявалі ваш форум апісанне. Усталюеце яго і ўсё выдатна

Я не ўнесены змены ў vBET апошні раз, таму што ў рэальнай апісанне форумах заўсёды ўстанаўліваецца. У тэставай один гэтага не было.

Таму ў гэты раз мы таксама не ўнесены змены ў код, але я дадам ва ўсталёўцы напамін кіраўніцтва і праверыць гэта апісанне форуму усталяваны.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •