Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: vBet і seo

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    1

Default vBet і seo

Text automatically translated from: Polish to: Belarusian
    Translated text
    Як, дарэчы, Vbet ў seo.
    Плануе купіць відэлец на вялікі форум, але баюся, што ўпадзе.
    Калі шмат людзей прыйдзе, калі будзе ўключаны убудова.
    Акрамя таго, магчыма, нейкія скідкі?
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

vBET інтэграваная з стэндзе vBSEO і vB friendly url's ў перакладзе на старонцы спасылкі. Таму кожная новая старонка ў перакладзе не толькі змест, ключавыя словы, апісанне, а таксама URL-адрас. Гэта гарантуе, што для павукоў гэтага бачна, як цалкам новую старонку падаюцца на іншай мове, ant ен будзе праіндэксаваны. Усе адпаведныя метады SEO, якія ўжо ўключаны застанецца, мы будзем проста перавесці змесціва мета-і URL.

Калі ваш форум вялікі, то мы раім у першую крок, каб абмежаваць колькасць моў, якія вы будзеце служыць. Як на самай справе гэта мяжа (напрыклад, 2-3 мовах - ваш, і некаторыя дадатковыя). І тады з часам, каб дадаць дадатковыя мовы. Гэта адбываецца таму, што нават калі вы будзеце выкарыстоўваць платны пераклад (вы можаце выкарыстоўваць толькі адзін бясплатны), то ў асноўным вы будзеце абмежаваць свае выдаткі і некаторыя старонкі будуць чакаць перакладу, паколькі выкарыстоўваюцца лімітаў. Тое ж, калі вы будзеце выкарыстоўваць толькі свабодныя пераклады. Таму праз некаторы час, калі пераклад будзе захоўвацца ў кэшы vBET вы можаце дадаць новую мову, і таму час ад часу. Яно будзе таксама карысна для SEO, бо калі ў вас сапраўды вялікі форум, тады, калі вы умножите свой кантэнт на 53 адразу, то ваш SEO можа быць балюча-то (падрабязна аб індэксацыі ніколі не вядома, але не дзейнічаюць падазрона).

Мы не можам сказаць, колькі новых карыстальнікаў зарэгістравацца ў вашым форуме. Гэта ў асноўным залежыць ад тэмы і прывабным як форум для карыстальнікаў. Напэўна, ваш трафік будзе павялічвацца шмат і некаторыя новыя госці могуць зарэгістравацца. На гэтым сайце: просты NLP.pl darmowe форум аб НЛП - форум пра НЛП - ен выкарыстоўвае толькі вольныя пераклады (Майкрасофт, напішыце пра гэта і ўжо Яндэкс, таму што мы выкарыстоўваем яго ў якасці рэальнага тэсту форум, які дае рэальныя дадзеныя для перакладаў і дазваляе нам знаходзіць багі да выпуску) і есць шмат замежных карыстальнікаў, які таксама піша пасады ў сваіх мовах (ад vbet выяўляе і апрацоўвае яго - як і за Ваша паведамленне). Гледзячы на групы для мовы па змаўчанні (дададзеныя і кіруюцца ад vbet) я бачу, што ў нас есць там некалькі тысяч замежных карыстальнікаў (у асноўным з ангельскай мовай па змаўчанні) і таму што мы не прымушаем ўсталяваць мову па змаўчанні (магчыма варыянтам) хутчэй за ўсе там нашмат больш (вядома гледзячы колькі польскіх карыстальнікаў набор.

Мы не прадстаўляем зніжкі ў гэты час.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Я бягу ў пытанні, дзе я павінен быць апярэджваючы многіх сайтах, але ім знайсці машыну перакладзеных старонак, здаецца, адзін з ключоў да маёй ніжняй рэйтынгах, якія думкі па гэтай нагоды, так як я чытаю шмат artivles, што Google перакладзеныя старонкі deathnail для SEO? У мяне ёсць Бэн, выкарыстоўваючы прадукт на працягу многіх гадоў, і я вельмі шчаслівая з ім, але я думаю, можа трэба выдаліць пераклад.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы ніколі не адчуваем, што пераклад машыны ніжэй рэйтынгу. На самай справе мы адчувалі, наадварот - перакладзеныя старонкі прыносіць больш карыстальнікаў і пачаць перамовы miltilanguate.

Калі павукі поўзаюць Вашу старонку ўзяць тэкст, які ў наступным кроку індэксуецца. Гэта азначае, што ваш кантэнт запамінаецца ў цэлым і па частках - выкарыстанне складаных скрыптоў алгарытму ранжыравання кантэнту на асобныя словы. Скрыпт не ў стане сказаць, ці мае ваш кантэнт ствараецца людзьмі або аўтаматычна перакладаюцца, асабліва, што vbet падтрымлівае ручную карэкцыю. Скрыпты не ў стане сказаць гэта, таму што перакладзены кантэнт ствараецца сам скрыпты - на свой кантэнт, лепшае, што скрыпт можа зрабіць у сферы тэкставага аналізу. Так што пайшлі ў гэты бок-гэта павінен быць лепшы кантэнт для індэксацыі для скрыпты\праграмы, таму што гэта ў форме якой скрыпт лепш за ўсё разумеюць - ён генеруецца скрыптамі.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •