Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Дзве праблемы з vBET ў цяперашні час

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    5

Default Дзве праблемы з vBET ў цяперашні час

Прывітанне, каханне убудова, але ў мяне ёсць два пытанні, у цяперашні час (абедзве праблемы могуць быць звязаныя адзін з адным).

Мае налады:
    - Выкарыстанне vBSEO
    - Выкарыстанне Google API ключ для vBET
    - Форум мова: галандскі
    - Форум каталогу: / форум
    - Галоўны дамен: пусты
    - Спасылка тыпу: VBSEO_URI
    - Пераклад спасылкі тыпу: стварыць URL-адрасы ў адпаведнасці з SEO (/ EN / адрас)
    - Трымайце + Ігнараваць: пусты

1) перасылак
    Калі я іду ў форумах і выкарыстоўваць 'SITEURL / форум / EN /' я трапляеце зноў і зноў, пакуль браўзэр выдае памылку (завесы). Я рэдагаваў. Htaccess файл і дадаў, ліній для ўборкі / EN / біт (як ён кажа гэта ў ручной наладзе vBET).

Калі я змяняць налады "Пераклад спасылкі тыпу 'да' paramter" пераклад працуе выдатна.

Ці можа гэта быць праблема vBSEO ці гэта vBET пытанні? Я не магу выправіць гэта, і, такім чынам, не можа выкарыстаць vBET на дадзены момант (я сапраўды хочаце выкарыстоўваць URL пошукавых сістэм).

2) назвы vBSEO спасылка не пераводзяцца і застаюцца на галандскай мове.

Спадзяюся, што вы можаце мне дапамагчы (ці я павінен сказаць: у нас). Дзякуй!

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

1) Большасць, верагодна, няправільна правілы набору. Калі ласка, пакажыце вашыя. Htaccess змесціва файла
    2) Вы зрабілі змены ў адным файле vBSEO як гэта апісана ў readme.html ў інтэграцыі раздзеле?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    5

Гэта ўсё вырашыць. Дзякуй.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    5

Я знайшоў мой сайт, каб атрымаць значна менш наведвальнікаў Google і так я даследаваў пытанне. Падобна на тое, што Google не змагла дасягнуць карты сайта больш, і я не мог ні.

Я вырашыў гэта, паставіўшы гэтую лінію ў htacess ў верхняй частцы.:
    RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайта = $ 1 [L]

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •