Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 10

Тэма: Шукаеце дапамогу блог VB усталяваны ў тэчку з VBSEO (платна)

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Default Шукаеце дапамогу блог VB усталяваны ў тэчку з VBSEO (платна)

Я знаходжуся ў той сітуацыі, я цяпер не магу вырашыць, І я буду плаціць за якую-небудзь дапамогу, як VBSEO, здаецца, больш не падтрымліваюць нічога

Мой бягучы ўсталяваць, як:

site.com / (CMPS старонцы)
    site.com / форум / (шлях ўстаноўкі з частак)

Гэта ўсё працуе правільна, але цяпер я дадаў блог, і я не хачу яго пад форум шлях, таму я дадаў тэчку для блога пастаўляюцца з VB4.2x як:

site.com / Блог /

Гэта ўсе працуе правільна (я не думаю, пераклады, працы яшчэ няма), але мне трэба, каб SEO-friendly (VBSEO) url-адрасоў выкарыстоўваюцца і я не магу атрымаць гэтую працу.

Я маю на ўвазе некалькі рашэнняў, такіх, як выдаленне vbseo але ў мяне есць 100,000+ праіндэксаваных старонак і цяпер не можа змяняць структуру.

Калі вы думаеце, вы можаце дапамагчы я буду гатовы заплаціць за некаторую дапамогу.

Дзякуй,
    Крыс

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

У вас есць праблемы з інтэграцыяй з vBSEO блога, або пераклад блога? Якая версія vB ў вас есць? Вы блог для выкарыстання знешніх убудоў або vB блог? Інтэграцыя паслуг могуць дапамагчы вам, але мы не можам гарантаваць карэктную інтэграцыю кожнага подключаемого модуля.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Я на самай справе з праблемамі пры працы выкарыстоўваць блог SEO дружалюбныя url-адрасоў, як гэта ўсталявана за межамі форума directory. І тады я, вядома, спатрэбіцца ўнесці некаторыя абнаўлення ад VBET перавесці іх. Я заплаціў за інтэграцыю, калі я ўпершыню купіў прадукт, але я падазраю, што гэта не асобная. Я думаю, што на дадзены момант я хацеў бы выдаліць VBSEO і проста выкарыстаць форумы friendly url, але не ўпэўнены, калі я магу захаваць у ім усе ж.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Вы можаце самастойна выканаць інтэграцыю, гэта апісана ў http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1785.
    Вы можаце купіць Інтэграцыя Паслуг і мы будзем рабіць інтэграцыі для вас.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Калі вы думаеце, што гэта можа быць зроблена дрэнна купіць яго як мага хутчэй! хаця я зрабіў у мінулым, яшчэ $30 выкрасці для вырашэння гэтай

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Калі блог частка vB мы можам зрабіць інтэграцыю гэты блог з vBET пасля падпіскі Інтэграцыя Паслуг. Калі блог убудова vB мы не можам гарантаваць, што інтэграцыя будзе паспяховай. Калі знешні блог не можа быць інтэграваная з vBET.
    Вы можаце самастойна выканаць інтэграцыю, мы будзем рады даць вам парады на форуме.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Яго фактычнага VB, але ўсталяваны ў тэчку па-за /forum/ folder..

вось спасылка

Allfreechips Казіно Бонус Форуму - Член Блогі - Блогі

obvouslyy мне трэба SEO friendly URLS (VBSEO), а затым пераведзены.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Мы дапаможам вам інтэгравацца з В. Б. Б. прадпрыемства блог, але неабходна інтэграваць з vBSEO блог VB.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

гэта быў мой галоўны пытанне lol.. як я ўжо сказаў, я буду плаціць за ўсіх, з магчымасцю высветліць VBSEO частка.

Дзякуй,
    Крыс

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Інтэграцыя з В. Б. vBSEO не зьвязана з нашым прадуктам, і мы не будзем рабіць гэтага.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •