Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Падтрымка паддаменаў

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Default Падтрымка паддаменаў

Напрыклад, перайсці ад site.com/es/thread-url.html каб es.site.com/thread-url.html

Гэта можа дапамагчы ў нейкіх дзіўных негатыўна ўплывае на верхняй дамена SEO.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы павінны старанна праверыць магчымасць падтрымкі паддаменаў.
    У гэты момант я бачу магчымыя праблемы ў URL-адрас адсочвання функцыянальнасць, якая проста ігнаруе ўсе абсалютныя Url, які пачынаецца форум URL апісана ў vBulletin канфігурацыі.
    Таксама vBSEO і Дружалюбныя Url можна зрабіць некаторыя пытанні.
    Нарэшце, як я ведаю, поддомены запатрабуе ад канфігурацыі сервернай боку.

Таму на дадзены момант мы павінны прыняць яе ў расследаванне, перш чым мы будзем гатовыя, каб вырашыць, ці варта ісці на гэта ці не.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Дзякуй за улічваючы гэта, Міхал, я цаню гэта. Я разумею, там будуць некаторыя праблемы, якія трэба вырашыць.

Член
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    55

Я ўсё яшчэ чакаю гэтую функцыю гэта ідэальны варыянт, так як інструменты Google для вэб-майстроў лічаць поддомен, так што я мог мець розную хуткасць сканавання для кожнага мовы

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •