Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 19 з 19

Тэма: Новая ўстаноўка не працуе Пасля інтэграцыі з апошняй версіяй VBSEO

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Я не бачу праблем з редиректами. Спасылкі што вы далі, адводзячы мяне да http://mymodeltalk.com/jobs/de/model-castings-acting-auditions-texas/1157232-female-model-21-for-gpa-golf-tournament.html.
    Тэстуеце яго, як вы ўвайшлі ў сістэму?
    Дайце, калі ласка, прыклад няправільнага redirect.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Няма адказу - разгледзеў пытанне няма. Калі няма, калі ласка напішыце тут.

Член
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Месцазнаходжанне
    Atlanta
    Паведамленняў
    39

Quote Паведамленне ад Marcin Kalak View Post
    Ды я ўсе яшчэ ўзнікаюць праблемы, і будзем вельмі appreaciate, калі б вы маглі зірнуць на сябе. Я спрабаваў адказаць, і пасля таго, як я вярнуўся з адпачынку і ваш сайт быў ўніз. Кожны раз, калі я выбраць мову і спроба дэталізаваць пост, пост перанакіроўвае нічога. Напрыклад: http://mymodeltalk.com/jobs/ru/models/1162426-a.html перанакіроўвае на http://mymodeltalk.com/jobs/ru/model...t_delay0x.html.

Таксама ў ходзе работы форуму значкі не паказваюць, але base href ўсталяваны правільна. Я зрабіў ўстаноўку чатыры разы безвынікова і былі, спрабуючы выправіць гэта ў працягу чатырох месяцаў. Я сапраўды не атрымаў дапамогу ад вашай падтрымкі. Горш Google зніжаецца... мой рэйтынг у выніках пошуку з-за перасылак і непрацуючых спасылак.

НЕ РАДУЕ ЗУСІМ. Здаецца рэальныя службе тэхнічнай падтрымкі хацелі б праверыць сайт, і ўстаноўка для сябе.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Я бачу праблему і працуе над яе ліквідацыяй.
    Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 23-05-13 у 22:01.

Член
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Месцазнаходжанне
    Atlanta
    Паведамленняў
    39

Дзякуй. Дзякуй так шмат. Паверце мне, яго расчараванне, пытанне для мяне справа.
    Я цаню вашы намаганні.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

У вас канфлікт з убудовай, таму што яно не загружаецца кампанія vbet global_complete крук.
    Я праверыў гэты канфлікт шляхам змены ў AdminCP-&ГТ;убудовы &амп; прадукты-&ГТ;мэнэджар убудоў-&ГТ;глаг прадпрыемства перакладчык global_complete парадак выканання : 1, і гэты крук пачаў працаваць. Кручок павінен быць больш, выканання, каб добра працаваць, але і таму, што пасля канфлікту з другога убудова.
    Паспрабуйце адключыць іншыя ўбудовы да тых часоў, пакуль кампанія vbet global_complete крук будзе карэктна працаваць (Каб праверыць гэта, уключыце AdminCP-&ГТ;ад vbet&ГТ;варыянты перакладу-&ГТ;Пераклад часу водгуку і паглядзець, калі на старонцы адлюстроўваецца ў верхняй частцы Пераклад часу адказу). Каб адключыць плагіны, перайдзіце да AdminCP>Убудовы & Прадукты->Кіраванне Прадуктамі і выберыце адключыць адпаведны убудова.
    Калі вы вызначыце, што гэты убудова робіць праблему, то мы будзем рады аказаць вам садзейнічанне ў вырашэнні канфлікту.

Член
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Месцазнаходжанне
    Atlanta
    Паведамленняў
    39

Зробім, у вас есць спіс ужо вызначаных несумяшчальныя убудовы? Проста цікава.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Мы не маем спіс несумяшчальных убудовы, таму што мы імкнемся вырашыць пытанні інтэграцыі убудоў. Некаторыя прыклады такіх рашэнняў знаходзіцца па адрасе: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •