Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: OMG ўбачыць гэты адказ

Red face OMG ўбачыць гэты адказ

Учора я атрымаў, звяжыцеся з намі электронную пошту ад некаторых фінскіх хлопца прачытаць гэта адказ, які патрос мяне :-

Code:
    Jesus christ guys, do not provide translations for other languages, they're mostly horrible bullshit. For example this: http://www.pdaapps.org/fi/pc-softwares/20113-winrar-3-80-a.html
    Makes no fucking sense. Not a single understandable sentence here. Ask any Finn. And they're popping into my Google search results. I don't want to see anything like this ever again.

Thanks and peace.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Як вы можаце бачыць на гэтым форуме Google пераклады ў асноўным вельмі добра Так добра, што людзі, якія пішуць на розных мовах, могуць зразумець адзін аднаго і абмеркавання

Вядома, гэта яшчэ аўтаматычнага перакладу, але Google робіць яго ўсё лепш і лепш ўвесь час

Адзін хлопец злуецца, некаторыя з іх проста пайсці ў іншае месца, некаторыя з іх націсніце рэкламуе, некаторыя застануцца - гэта адбываецца ўвесь час, нават у вашым мове арыгінала. Але зараз гэта адбываецца больш, таму што гэта адбываецца таксама за пераклад кантэнту. Так больш людзей, якія прыходзяць на ваш форум, можа быць, некаторыя з іх будуць злавацца, але ўсё-такі больш людзей будзе націснуць на рэкламуе і будзе больш шанцаў, што ўсё больш людзей будуць заставацца на вашым форуме.

Так што бярыце лёгкі такія паведамленні - гэта можа быць злосным хлопцам з вашых канкурэнтаў, якія проста не падабаецца, што ваш форум вышэй, чым яго адзін на роднай мове

Справа ў тым, - хлопец знайшоў Вас у Інтэрнэце пераводзяцца ўтрымання. І яшчэ вельмі шмат людзей, хто робіць. Для мяне гэта сапраўды здорава!

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •