Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: Праблема бяспекі з AdminCP спасылкі

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Default Праблема бяспекі з AdminCP спасылкі

У мяне ёсць. Htaccess абарона на маім AdminCP тэчку. Аднак, калі да яго доступ з параметрам мову ў URL (напрыклад, site.com / PL / AdminCP /), тое, што доступ абыходзіцца! Гэта выглядае як досыць сур'ёзная праблема бяспекі, калі гэта сапраўды памылка.

Акрамя таго, калі мой форум у перакладзе, то мой AdminCP спасылкі ўключаюць мову paremeter па некаторых прычынах, яны не да гэтага.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так што дадайце абароны і для перакладу AdminCP URL-адрасы, а яшчэ лепш - перанакіраваць у Htaccess перакладзены acmincp URL, да нармальнага .. Гэта прымусіць збіраецца AdminCP у звычайным рэжыме і вашай бяспекі будзе працаваць. Гэта канкрэтнае рашэнне для вашага форуму - калі ласка, прыняць яго, каб бягучыя налады Калі вам патрэбна дапамога для гэтага - калі ласка, пакажы мне свае фактычныя Htaccess файл ..

Калі вы не хочаце, каб URL адсочвання працуе AdminCP проста выкарыстоўваць 'Ігнараваць URL "варыянт. Асабіста я думаю, што ён не патрэбен наогул - калі вы ідзяце ў AdminCP вы не зробіце гэта з перакладзенай старонкі, і нават калі, то можна ўручную змяніць URL-адрас. Ва ўсякім выпадку 'Ігнараваць URL "будзе трымаць любую спасылку вы хочаце ад перакладу сачэння.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •