Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Спасылкі Форум праблему яшчэ раз

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Default Спасылкі Форум праблему яшчэ раз

Пасля абнаўлення да 3.3.0, гэтая памылка гэта зноў адбываецца: http://www.vbenterprisetranslator.co...failure-2.html

Выправіць мы прыдумалі раней больш не працуе

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Бывае і так, са спасылкамі на нашу галерэю фота карыстача, так што я часова уключаны 'Замяніць' Форум Спасылкi »з прамымі спасылкамі на мэтавай URL-ы? "Опцыю ў vBSEO часова (гэта парушае мае хіт лічыльніка).
    Апошні раз рэдагавалася moman; 22-01-10 у 04:43.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы зрабілі змены, унесеныя уручную ў файл і падчас абнаўлення вы перавызначыць яго вярнуцца да змаўчанні. Вось чаму ён перастаў працаваць.

Выбачайце, але пакуль гэта не будзе падтрымлівацца афіцыйна вам прыйдзецца трымаць яго ўручную. Так толькі, калі ласка, унясення змяненняў зноў і TI будзе працаваць зноў.

Я пайду, каб убачыць цесную сувязь якіх вы паказваеце пра і я буду правяраць магчымасць падтрымкі гэтым у наступным выпуску Я дам адказ там.

EDIT:
    Я бачыў яго - паспрабуйце выкарыстаць опцыю "Ігнараваць URL" у vBET асноўных варыянту - гэта павінна вырашыць праблему і захаваць абраны вамі URL, не адсочваецца шляхам перакладу.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 22-01-10 у 19:18.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Дзякуючы, я буду выкарыстоўваць гэтую опцыю. Я перарабіў ручнога пераключэння, і гэта было не эфектыўна, таму я буду прытрымлівацца ігнараваць URL-адрасоў варыянт.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •