Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Выкарыстанне apertiumtest.php, што гэта выглядае працы і не працуе

Default Выкарыстанне apertiumtest.php, што гэта выглядае працы і не працуе

Прывітанне, хлопцы, проста тэставанне з выкарыстаннем apertiumtest.php для тэставання, і атрымаў паведамленне, што гэта ёсць, гэта кажа, працуе ці не?

Пачынаючы пераклад тэсту на Apertium
    Вынік тэсту: {"responseData": {"translatedText": "Прывітанне adiï ½ з"}, "responseDetails": нулявыя ", responseStatus": 200}
    Выпрабаванне пра памылку:
    Падлучэнне час (мс): 2646,09082031

Дзякую вас, перш чым

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Гэта паведамленне кажа, што ўсё ў парадку, і Apertium работ перакладаў.

- Я спрабаваў адкрыць некаторыя іншыя мовы старонцы, але яшчэ не перакладзеная
    Колькі Apertium макс мяжа на самай справе, permonth або perday, хто-небудзь ведае?

- Я спрабаваў выцягнуць ключ API ад AdminCP> Правайдэры vBET пераклад> Пераклад Apertium API ключ
    Затым паспрабаваў адкрыць apertiumtest.php файл зноў, яго яшчэ паказваюць тое ж самае паведамленне

Вынік тэсту: {"responseData": {"translatedText": "Прывітанне adiï ½ з"}, "responseDetails": нулявыя ", responseStatus": 200}
    Падлучэнне час (мс): 1141,77612305
    такім чынам, яго знешнасць, як гэта паведамленне азначае яе не працуе

Вы можаце падзяліцца тым, што з'яўляецца apertiumtest.php паведамленне для vbenterprisetranslator.com, і гэта Apertium тут працуе?

абнаўленне, я да гэтага часу застаецца пустым ключ API ад AdminCP> vBET Пераклад Правайдэры> Apertium Пераклад API ключ

і паспрабаваў адкрыць файл зноў apertiumtest.php ў цяперашні час (некалькі гадзін пасля майго апошняга паста вышэй), паведамленне зараз мяняецца да гэтай

Вынік тэсту: {"responseData": {"translatedText": NULL}, "responseDetails": "Не падтрымліваецца парай", "responseStatus": 451}
    Падлучэнне час (мс): 744,413085938

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Apertium ў цяперашні час не працуе. Існуе ніякіх афіцыйных заяў ад іх. Мы сочым за сітуацыяй.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Apertium цяпер ён працуе.

Quote Паведамленне ад basketmen View Post
    - Я спрабаваў адкрыць некаторыя іншыя мовы старонцы, але яшчэ не перакладзеная
    Колькі Apertium макс мяжа на самай справе, permonth або perday, хто-небудзь ведае?
    Apertium не падтрымлівае ўсіх моўных пар. Акрамя таго, Apertium з'яўляецца перакладчык, каб дапамагчы Microsoft і Google, яна не можа быць выкарыстана толькі для забеспячэння эфектыўнага ажыццяўлення старонак. Apertum доступу часта залежыць ад трафіку на серверы.

- Я спрабаваў выцягнуць ключ API ад AdminCP> Правайдэры vBET пераклад> Пераклад Apertium API ключ
    Затым паспрабаваў адкрыць apertiumtest.php файл зноў, яго яшчэ паказваюць тое ж самае паведамленне
    Apertium доступу не патрабуецца ключ. Аднак, зарэгістраваныя карыстальнікі маюць больш высокі мяжа запытаў.

Вы можаце падзяліцца тым, што з'яўляецца apertiumtest.php паведамленне для vbenterprisetranslator.com, і гэта Apertium тут працуе?
    Я атрымаў такое ж паведамленне, як ваша імя і Apertium работ.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •